SpectrumOne
Stockpicker intervjuar VD Hosni Teque-Omeirat i samband med SpectrumOnes pågående emission (Stockpicker)

2021-03-02 10:00

Stockpicker fick en pratstund med SpectrumOnes VD Hosni Teque-Omeirat som just nu genomför en emission.

Hosni Teque-Omeirat, du är VD för SpectrumOne. Vänligen berätta lite om dig själv och din bakgrund.

– Jag är 39 år gammal, född i Libanon och uppvuxen i Storfors, ett litet samhälle i östra Värmland. Min bakgrund är inom finans där min karriär efter erlagd MBA examen en gång började på Ernst & Young. Sedan dess jag kommit att bli mer och mer inriktad på affärsutveckling och försäljning. Jag är passionerad i affärer och drivs av att skapa värden för mitt bolag och våra kunder.

Kan du beskriva SpectrumOne och Er verksamhet för Stockpickers läsare?

– SpectrumOne hjälper företag att digitalisera och växa sin verksamhet på deras resa mot det datadrivna samhället genom kundrelationer, partnerskap och ägande. Visionen är att tillhandahålla en nyckelfärdig, molnbaserad och funktionell lösning som stöder kundens verksamhet med ett intuitivt gränssnitt genom Prism. Vår Prism riktar sig mot företag som önskar en heltäckande plattform för insikt, analys och datadrivna beslut. Koncernens strategi är att skala upp verksamheten globalt på såväl marknaden för större bolag som på marknaden för små och medelstora bolag. Detta ska göras till låg kostnad och med en kvalitet som garanterar ett långvarigt värde för kunden

---

Ni genomför just nu en nyemission där Ni tar in ca 61 MSEK innan emissionskostnader. Vad skall Ni använda emissionslikviden till?

– Sedan tidigare har vi förvärvat en del bolag på vilka vi sköt ut en del av betalningarna till senare, därtill har vi bygglån sedan tidigare vi har för avsikt att betala av. Men framförallt ser jag att vi med en god kassa kommer kunna ha helt andra muskler att fortsätta satsa på organisk tillväxt och relevanta förvärv

Detta är en förkortad version av intervjun.

Fullständig intervju hittas via direktlänken https://www.stockpicker.se/home/intervjuer/stockpicker-intervjuar-spectrumone och på https://www.stockpicker.se/

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Vid frågor, kontakta:

Mats Ahlskog, VD Stockpicker AB
Telefon: 08-52504762

Om Stockpicker AB

Stockpicker har levererat aktietips, analyser och nyheter sedan 1997. Vi är ett oberoende analyshus och unika på den svenska marknaden. Vi analyserar aktier och fonder som är värda att äga, både på kort och lång sikt.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

SpectrumOne - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -