SeaTwirl
Stockpicker ser spännande läge i SeaTwirl - 40% uppsida från dagens nivåer (Stockpicker)

2020-03-10 13:30

SeaTwirl utvecklar vindkraftslösningar och ambitionen är att under de kommande åren etablera en flytande vinkraftspark.

Under 2021 räknar SeaTwirl med att kunna lansera SeaTwirl S2 – 1 MW och därmed sätta grunden för sina målsättningar. Vindkraft på land är redan en stor industri men havsbaserad vindkraft växer kraftigt enligt bolaget. Därmed ser man utrymme för sin lösning som sägs vara enkel, robust och kostnadseffektiv.

Aktien har gått fantastiskt starkt sedan mitten av 2018, i somras nådde SeaTwirl upp till noteringar kring 297 kronor som högst. Därefter har vi fått se en handel i sidled. Vår hypotes är att SeaTwirl nu laddar för en ny uppgångsfas. Härnäst räknar vi med att aktien kan söka sig mot 220 – 230 kronor. Ett utbrott förbi motståndet här bör kunna ge en fortsättning mot 360 – 400 kronor.

Kurspotentialen är mycket stor men detta följs som alltid också av en hög risk då rörelserna vecka till vecka kan vara riktigt stora. Skulle SeaTwirl söka sig ner under 120 kronor försämras det tekniska läget och då får säljarna chans att ta över kommandot.

Fullständig analys, trading graf och kommentarer hittas via direktlänken: https://www.stockpicker.se/senaste-nytt/spannande-lage-i-seatwirl och på www.stockpicker.se

Analytiker;

Mats Ahlskog, Stockpicker

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Vid frågor, kontakta:

Mats Ahlskog, VD Stockpicker AB
Telefon: 08-52504762

Om Stockpicker AB

Stockpicker har levererat aktietips, analyser och nyheter sedan 1997. Vi är ett oberoende analyshus och unika på den svenska marknaden. Vi analyserar aktier och fonder som är värda att äga, både på kort och lång sikt.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

SeaTwirl - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -