SJR
SJR: Kursnivåer i häraden av ATH (TA) (ABG Sundal Collier)

2018-03-16 16:47

Trenden för bemanningsbolaget SJR är alltjämt positiv. Det långsiktiga medelvärdet MA200 har en uppåtgående riktning samtidigt som kursen noteras däröver. Till detta ser vi att kursen noteras i kring ATH-nivåer, där ett utbrott upp igenom 49,00 kr tolkas som ett bekräftande styrketecken. Styrka föder styrka heter det enligt teknisk analys. Ett potentiellt motstånd härrör då vid den rådande trendkanalens tak, på 52,00 kr.

På nedsidan återfinns den första stödet på MA200 (44,00 kr). Börjar RSI-indikatorn uppvisa nivåer under 50 är det möjligt att aktien kan falla ned för att testa av denna nivå. Vid undersökning av historiska data kan vi emellertid se att kursen vid flertalet tidigare tillfället funnit stöd vid detta medelvärde, vilket gör stödet särskilt signifikant. Följaktligen skulle punktering samt etablering under denna nivå utgöra en indikation på framtida svaghet. Vidare har 41,00 kr samt 38,00 kr därefter varit nivåer där köpare funnit aktien billig, vilka således identifieras som påföljande stödnivåer.

Motstånd: 49,00 kr / 52,00 kr
Stöd: 44,00 kr / 41,00 kr / 38,00 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic Holding AB - Introduce.se

Ogunsen B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -