Gaming Corps
Gaming Corps – (TA) Fallande kilformation (ABG Sundal Collier)

2017-06-28 11:32

Gaming Corps befinner sig i en nedåtgående trend där aktien handlas kring all-time-low. Både MA200 och MA50 pekar nedåt där det senare har agerat som motstånd vid flertalet tillfället. Dessutom handlas aktien i en fallande kilformation där botten utgör stöd (0,415 kr) samtidigt som taket (0,554 kr), tillsammans med MA50, agerar som motstånd. Skulle kursen etablera sig ovanför denna nivå hittas nästa motstånd vid 0,900 kr samt 2,000 kr. Testas dessa nivåer av och behålls kan det indikera att den långsiktigt fallande trenden har vänt. Vidare uppvisar RSI-indikatorn en positiv divergens vilket väger i den positiva vågskålen.

Om aktien istället punkterar golvet utgör det en indikation på att den negativa trenden kan fortsätta, varvid inget signifikant stöd går att urskilja.

Stöd: 0,415 kr
Motstånd: 0,554 kr / 0,900 kr / 2,000 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Gaming Corps - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -