Consilium
Consilium – (TA) Fallande kilformation (ABG Sundal Collier)

2017-06-22 12:10

Trenden i Consilium är svagt nedåtgående där aktien för nuvarande handlas i en fallande kilformation samtidigt som MACD-indikatorn uppvisar positiv divergens. Formationen påbörjades i slutet av februari efter den kraftiga kursnedgången som inträffade i samband med en bolagsrapport. Sker ett utbrott upp igenom kilens tak (83,00 kr) utgör det en indikation på att tidigare motstånd kring 86,00 kr kan testas av. Tas även denna nivå ut kan det tyda på att den negativa trenden har vänt, varvid nästa motstånd hittas på 96,00 kr.

Om kursen istället punkterar och etablerar sig under kilens golv (78,50 kr) finns nästa stöd vid 75,00, vilket utgörs av en botten ifrån början av 2016. Att man kan utröna ett negativt momentum i OBV-indikatorn är enligt teknisk analys en negativ signal för åt vilken riktning utbrottet kan ske.

Stöd: 78,50 kr / 75,00 kr
Motstånd: 83,00 kr / 86,00 kr / 96,00 kr 


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Concejo B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -