Hifab Group
Hifab (TA) – Tar stöd vid MA50 i stigande trend (ABG Sundal Collier)

2017-06-19 14:37

Trenden i Hifab är stigande med både MA50 och MA200 som pekar uppåt där aktien stigit med 33% sedan lågpunkten i slutet av förra året. I maj månad inträffade ett utbrott igenom en signifikant motståndsnivå på 3,20 kr vilket indikerar att aktien kan söka sig upp mot fib-161,8%, kring 3,76 kr, varvid vi finner nästa motstånd. Utbrottet skedde under stor volym vilket tolkas positivt enligt teknisk analys. Den senaste veckan har dock aktien fallit tillbaka och tog idag stöd vid MA50 (3,16 kr), men den långsiktiga driften är fortsatt uppåt.

På nedsidan agerar nu 3,20 kr som stöd, där en punktering och etablering under denna nivå indikerar att aktien kommer testa av MA200 runt psykologiska 3,00 kr. Skulle kursen även falla igenom denna nivå kan det antyda att den positiva trenden har vänt.

Stöd: 3,20 kr / 3,00 kr / 2,45 kr
Motstånd: 3,76 kr


  • Läs mer på Introduce

  • Läsaren av innehållet kan anta att Remium har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

info@introduce.se (Introduce.se)
Remium Nordic AB - Introduce.se

Hifab Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -