På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Adverty och mobilspelsutvecklaren Gold Town Games inleder strategiskt partnerskap

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Betway med på ett hörn? Mozzez 21-04-29 16:05
nästa vecka? Trendkänslig 21-03-24 16:44
Nya aktierna cegy 21-03-24 15:21
Nya aktierna vofflan 21-03-24 15:05
Ngn som vet när de nya aktierna kommer ut på marknaden? cegy 21-03-24 14:49
Adverty och mobilspelsutvecklaren Gold Town Games inleder strategiskt partnerskap Bouncer 21-03-24 12:16
1/1
2021-04-29 16:05
Advertys partner Gold Town Games annonserade precis ett samarbete med Betway som låter väldigt mycket som att Betway kommer finnas med som en in-play annonsör i något av GTG:s spel.

Eller vad säger ni?

https://news.cision.com/se/gold-town-games/r/gold-town-games-ingar-samarbete-med-betway-group,c3320053
2021-03-24 16:44
Nästa vecka kommer dom väl ut i omlopp om det tar den tid för bolagsverket som det brukar att ta...
2021-03-24 15:21
Kanske? I pressmeddelandet från 22 mars står att de först ska registreras på Bolagsverket. I Avanzas företagsinfo om Adverty står det "gamla" antalet aktier fortfarande, men det kanske släpar. ("Efter registrering hos Bolagsverket kommer det nya antalet aktier därmed vara 22 641 771")
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Adverty 10,68 1,91% 14,3 -25,31%
2021-03-24 15:05
Det har ju kommit stora flöden sista dagarna så kanske har det redan kommit ut en del?
Adverty / Adverty och mobilspelsutvecklaren Gold Town Games inleder strategiskt partnerskap / Ngn som vet när de nya aktierna kommer ut på marknaden?
2021-03-24 14:49
Fantastiska nyheter idag. Verkligen spännande rörelser i aktien. Är det någon på forumet som vet när de nyemitterade aktierna kommer ut på marknaden - är de redan i rörelse? Ngn som vet?
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Adverty 10,68 1,91% 14,2 -24,79%
Adverty / Adverty och mobilspelsutvecklaren Gold Town Games inleder strategiskt partnerskap / Adverty och mobilspelsutvecklaren Gold Town Games inleder strategiskt partnerskap
2021-03-24 12:16
Den ledande in-game-annonseringsspecialisten Adverty AB (publ) meddelar idag att ett strategiskt partnerskap ingås med Gold Town Games AB (GTG). Partnerskapet kommer att göra det möjligt för mobilspelsutvecklaren att erbjuda Advertys sömlösa format In-Play™ och In-Menu™ för varumärkes- och performance-annonsering inuti sina allt mer populära spel.

Genom partnerskapet kommer Advertys sömlösa In-Play™- och In-Menu™-annonser att lanseras i GTG:s populära spel ”World Hockey Manager” inom de närmaste veckorna. GTG kommer även att integrera tekniken i sina kommande titlar som ska släppas senare under året.

”Vi är väldigt glada över att få lägga till GTG och World Hockey Manager (WHM) till vår ständigt växande lista av kvalitetsspel som drar fördel av vår banbrytande, patenterade annonsteknik. Utvecklare börjar få upp ögonen för den här möjligheten att erbjuda annonsörer en chans att nå ut till väl avgränsade och attraktiva målgrupper, och i det här fallet rör det sig om hockeyfans runtom i världen”, förklarar Tobias Knutsson, Advertys VD.

”Vi ser en enormt ökad efterfrågan på attraktivt utformad in-game-annonsering som kan engagera svåråtkomliga målgrupper, och vi ser fram emot ett nära samarbete med GTG under många år framöver”, förklarar Knutsson.

”Vi betraktar in-game-annonsering som den mest spännande möjligheten inom mobilspelsmonetärisering, och det glädjer oss att få tillfälle att arbeta tillsammans med ett annat svenskt bolag för att förverkliga den potential som våra nuvarande och kommande spel har i det avseendet”, tillägger Pär Hultgren, VD för GTG.

Thorbjörn Warin, Advertys Chief Supply Officer, säger: ”Gold Town Games är ledande i branschen inom sportmanagerspel för mobila plattformar. Det här är det senaste i ett pärlband av spännande partnerskap som kungjorts, däribland med aktörer som Verizon Media och InMobi, vilket beror på att allt fler annonsörer inser fördelarna med våra unika och icke-störande annonserbjudanden som maximerar varumärkenas exponering och utgivarnas monetärisering.”

”Den stora efterfrågan på annonseringsmöjligheter inom spelbranschen visar inga tecken på att avta, och vi förväntar oss kolossal tillväxt för in-game-annonsering under kommande månader och år allt eftersom insikten sprider sig i den spirande spelbranschen om att våra format In-Play™ och In-Menu™ är det yppersta som finns inom icke-störande varumärkesannonsering.”

World Hockey Manager kommer att släppas inom de närmaste veckorna med sömlösa In-Play™-annonser från Adverty. In-Menu™-annonser tillkommer senare under andra kvartalet.

https://news.cision.com/se/adverty-ab/r/adverty-och-mobilspelsutvecklaren-gold-town-games-inleder-strategiskt-partnerskap,c3313163
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Adverty 10,68 1,91% 14,05 -23,99%

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -