Engagemang

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Engagemang En klok man 20-04-16 12:25
1/1
Asarina Pharma / Engagemang / Engagemang
2020-04-16 12:25 IP: tmv+PlXN6
Uppskattar personer med starkt sådant. Låt det inte övergå i för mycket känslosvall bara, sprunget ur en längtan av att lyckas, att få rätt, och kanske att tjäna en hacka på kuppen.

Förstår att vissa retar sig på mina inlägg då de står i kontrast mot majoriteten som i stort sett ger skenet av att allt är klart, att F2b har uppnått sina mål.

Det blir motsägelsefullt att argumentera utifrån det och samtidigt ha viss förståelse för att kursen inte står i 60, 100 eller 200 kr vilket är vad många här hänvisar till som målkurser. Om allt är klart och vi skall till månen, varför är vi då inte redan där?

Håller med signaturen rave66 "att om det endast är ett förtydligande och säkerställande av optimal dos osv...då är det väl ingen större grej med ett bra resultat i nästa vecka? Varför skulle kursen sticka så mkt då menar jag?"

Ta bara en kort stund och andas och fundera över dessa ord.

Därmed inte sagt att det kan finnas något intressant i portföljden, det tycker jag signaleras av att Märta handlat på sig bra med aktier, precis som Imef säger.

Att kursen nu går nedåt ett tag går ju inte att med säkerhet koppla till att några trejdare skulle ha sålt för att trigga stop loss, det kan ju faktiskt vara så att marknaden tycker priset ökat lite väl mycket på aktien.

Lycka till köra investerare
Redigerades 2020-04-16

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -