På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

RP501

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Tack Per Seipel 21-01-15 11:39
RP501 benson 21-01-14 13:31
1/1
2021-01-15 11:39
det verkar nästan som att de båda produkterna tangerar varandras användningsområden.
2021-01-14 13:31
Vid lättare besvär har denna produkt stor potential. Den har visad effekt i fas2 och har kortare väg till marknaden än RP101 som behöver gå igenom fas3. Som jag har förstått det behövs inga fler tester. Utan endast ett marknadstillstånd. RP501 går under andra bestämmelser. Tydligen finns det produkter på marknaden i dag i detta segment som inte har gått igenom fas2 och som kommer att behöva göra detta för att få vara kvar. Nu har RW två produkter som kompletterar varandra. Personligen tycker jag att detta är helt otroligt. Här är PM:et:

Forskningsbolaget Redwood Pharma ger ett officiellt namn för det nya utvecklingsprogrammet för terapi mot milda torra ögon - RP501. Det framgår av ett pressmeddelande.

Detta program bygger på nyligen gjorda kliniska bevis för att Intelligel kan ge patienter lindring på egen hand. Marknaden för milda torra ögonterapier inklusive tårersättningsmedel bedöms vara växande och uppgå till över två miljarder dollar globalt.

Tillsammans med regulatoriska experter utvärderar man nu utvecklings- och regleringsvägarna framåt för att förverkliga en produkt för första kommersialisering i USA och EU.

När det är färdigt kommer Redwood att kunna definiera de aktiviteter som behövs för att slutföra marknadstillstånd. Avsikten är att kommunicera detta till marknaden så snart som möjligt.

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -