På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Familjen ståhls oskyldig tabbe avslöjade mycket som pågår med zenergy.

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Re Ozzi alias marre621 / Har du aktier........... Räknaren 21-04-19 08:52
Familjen ståhls oskyldig tabbe avslöjade mycket som pågår med zenergy.spännade tid faramför oss Ozzi 21-04-19 07:57
1/1
Zenergy / Familjen ståhls oskyldig tabbe avslöjade mycket som pågår med zenergy. / Re Ozzi alias marre621 / Har du aktier...........
2021-04-19 08:52
i Stjärnhöken eller Hökerum bygg?

Undrar eftersom du så frekvent skriver om dessa bolag och deras förehavande.

Du ska nog inte dra för stora växlar på att Zenergy leverar byggmoduler till dessa företags projekt vars ägare har röstmajoritet i Zenergy och styr och ställer helt på egen hand vad som sker i Zenergy.

Det är inte en garanti för att Zenergy ska göra några lysande affärer på dessa beställningar utan de som gör vinster är Stjärnhöken och Hökerum bygg och tyvärr för Zenergys aktieägare så är de inga välgörare som delar med sig av vinsten.

Ett råd , ligg lågt och avvakta för att se vilka marginaler Zenergy får dessa beställningar så blir du inte så besviken när verkligheten visar sig.

Vi får väl hoppas att helgen har gett lite tid att tänka över börsstopp och PM från i fredags så att det inte kommer en galen kursrusning och ytterligare "investerare" bränner sig och blir sittande me Svarte Petter.

Från PM 16/2

"Zenergy meddelar att bolaget har för avsikt att teckna avtal med Stjärnhöken AB"

"Zenergy vill tydligt framhålla att inget avtal ännu är tecknat."

Finns inte så mycket kött på benen i detta PM så finns ingen anledning att hissa kursen till skyarna.


Med vänlig hälsning
Räknaren
Zenergy / Familjen ståhls oskyldig tabbe avslöjade mycket som pågår med zenergy. / Familjen ståhls oskyldig tabbe avslöjade mycket som pågår med zenergy.spännade tid faramför oss
2021-04-19 07:57
produktion och försäljning direkt efter tillträdet. Zenergy från Skillingaryd levererar samtliga hus.
Radhusen i Nacka var väldigt populära och sålde slut på bara ett par veckor. Här har vi inflyttning under första kvartalet 2021. I Mörtnäs pågår försäljningen fortfarande med ett fåtal bostäder kvar och inflyttning sker andra kvartalet 2021. Nu ser vi fram mot att färdigställa och lämna över fastigheterna till föreningarna och familjerna som ska bo där.
Utöver bostäder ser vi kommersiella fastigheter som en bra inriktning för vår verksamhet. Just nu bygger vi en hall på 7 900 kvm nära Värmdö Marknad utanför Gustavsberg med ett strategiskt bra läge intill väg 222. Här bygger vi bland annat elva padelbanor, ett gym och verksamhetslokaler till ytterligare ett par företag. Bygget följs med stort intresse av värmdöborna efter- som det finns få padelbanor i området idag. Fastighe- ten kommer att vara inflyttningsklar kvartal tre 2021.
I vår projektportfölj inför framtiden finns även ett 50-tal byggrätter i Nacka-Kummelnäs. Här finns möj- lighet att utveckla bostadsrätter enligt ett eget fram- taget byggkoncept och på liknande vis som i Nacka Björknäs- och Mörtnäsprojekten. Trolig byggstart för projektet ligger under 2021 eller 2022.
Under året ser vi fram mot inflyttningarna i våra första gemensamma projekt samt att göra fler intressanta investeringar. Vi räknar med ytterligare tillväxt under 2021 och vår ambition är att hitta ytterligare fyra till fem projekt under året som innebär goda affärsmöjlig- heter som passar vår inriktning.
Vi har hittills klarat verksamheten utan egen personal, men ser nu att vi har behov av en sälj- och kundansva- rig. Vi har rekryterat en person med stor erfarenhet av fastighetsutveckling, mäkleri och förvaltning. Hennes uppdrag är att driva och leda de projekt som Stjärn- höken genomför. Hon blir en naturlig länk mellan husleverantören/entreprenören, oss och våra köpare.https://www.hokerumbygg.se/wp-content/uploads/2021/04/Stahl-Invest-Group-Arsredovisning-2020_low_enkelsida.pdf
Redigerades 2021-04-19

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -