På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Är det PR- byrå/liknande som PowerCell startat nyss ?

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Transition Services elNino 21-10-15 12:49
RE:Hydrogen Bonjour 21-10-15 11:36
Är det PR- byrå/liknande som PowerCell startat nyss ? Hydrogen 21-10-15 11:22
1/1
2021-10-15 12:49
Många av kunderna har sysslat med förbränningsmotorer i typ hundra år, med bränslen i vätskeform, tyngre än luft.

Självklart känner de sig ute på tunn is när de ska gå över till eldrift, bränsle i gasform och lättare än luft. Andra saker att tänka på säkerhetsmässigt och andra myndighetsregelverk att följa.

OK om det är någon av världens stora fordonskoncerner - de har råd att anställa egna experter.
Men exempelvis en tillverkare av fritidsbåtar med dieselinombordsmotorer som upplever framtiden hotad av kommande förbud? De uppskattar troligen konsulthjälp.
2021-10-15 11:36
Tror det är smart att förbereda sig på att sälja tjänster. Nu har de säkert ett bra TB på produkterna i början men varefter marknaden utvecklar sig så kommer det poppa upp konkurrenter som svampar i jorden och pressa priserna, då är det en klar fördel att kunna sälja tjänster som oftast är svårare för konkurrenter att ta efter.
PowerCell Sweden / Är det PR- byrå/liknande som PowerCell startat nyss ? / Är det PR- byrå/liknande som PowerCell startat nyss ?
2021-10-15 11:22
PowerCell Sweden AB har beslutat starta det nya affärsområdet Transition Services för att underlätta för kunder inom olika segment att ställa om till vätgaselektriska lösningar. Transition Services kommer att erbjuda såväl konsulttjänster och applikationsprojekt som utbildningar och nyckelfärdiga lösningar.
https://powercell.se/sv/pressmeddelande/32740EA49D6EA515/powercell-startar-nytt-affarsomrade-for-att-underlatta-overgangen-till-vatgaselektriska-losningar

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -