På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Nu skall vi återbetala fondavgifter

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Nu skall vi återbetala fondavgifter Star 21-03-09 13:38
1/1
Avanza debatt / Nu skall vi återbetala fondavgifter / Nu skall vi återbetala fondavgifter
2021-03-09 13:38
Ett märkligt beslut av Avanza idag. Bolaget (vi aktieägare), har investerat under tjugo års tid för att bygga upp en plattform som inte bara ger tillgång till Sveriges bredaste utbud av sparprodukter, utan som även presenterar det på ett tydligt och pedagogiskt sätt, många gånger snubblande nära folkbildning. Bolaget kämpar för att sprida sparandet till allt bredare grupper, för att minska avbränningarna på sparandet och för att bryta det mångåriga och fastfrusna svenska storbanksoligopolet.

Vi behöver våga ta betalt för dessa tjänster, för annars kan vi inte fortsätta bygga vidare på dem. Vad är meningen med att fortsätta inbilla den unga generationen att allt här i livet skall vara gratis? Är det inte precis de affärsidéerna som lett oss in på återvändsgränden med sociala medier som tar betalt genom att samla in vår data och som växer genom att sedan manipulera oss med hjälp av densamma?

Genom att sluta ta betalt för sina tjänster uppnår Avanza inget annat än att kunden så småningom inte längre kommer att tillmäta tjänsterna något värde. Vad värre är, då kommer kunderna även sluta ställa de krav på ständig utveckling som drivit Avanza under de senaste 20 åren.

Fortsätt att ta betalt för det ni gör och fortsätt att vara transparenta. Då bibehålls den dynamik i relationen med kunderna som är helt unik för Avanza i jämförelse med andra banker.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Avanza Bank Holding 336,9 0,63% 277 21,62%

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -