På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Brands & Services

Senaste inlägg
Rubrik Av Publicerat
Brands & Services truevalue 21-05-01 22:23
1/1
ValueTree / Brands & Services / Brands & Services
2021-05-01 22:23
Tipsar om att WTG uppdaterat delar av sin hemsida. Under "Om oss" beskriver bolaget de två divisionerna Brands och Services. Ser fram mot att de delger mer om det, internationaliseringen av ALF och Vincent, samt tjänsterna till restaurang och rederier i kommande rapporter.

I ägarlistan har Erik Selin minskat sitt innehav under januari och mars/april och istället är styrelseledamot Marcus Krüger "tillbaka" på topp 10. Sammanlagt äger styrelse och vd knappt fyrtio procent av bolaget. Lägger vi till Patrik Tillman (ordf. Odd Molly och tidigare involverad i Vincent) så har vi åtminstone halva bolaget i kloka händer.

Räknar vi med bolagets egna finansiella mål (10% tillväxt, 10% marginal) landar 2021 strax under fjolårets "överlönsamma" resultat. Personligen kalkylerar jag med något bättre än så, men det absolut viktigaste är att man gör aktiva val i år för att kommande år få igång tillväxten ordentligt. Återstår att se om divisionerna är en del av lösningen.

Äger på lång sikt. Det här är en bolagsresa jag inte vill missa.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Wonderful Times Group 19 -1,55% 18,5 2,7%

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -