Diskussionsforum

Senaste inlägg
Rubrik Forum Av Publicerat
De basse 2cureX spånaren 19-09-19 06:35
Nja A1M Pharma AB Orillo 19-09-19 06:33
Skratt A1M Pharma AB Orillo 19-09-19 06:29
Obstecare nära vinst...? ObsteCare Mrjt 19-09-19 06:23
TIDSFRÅGA INNAN ETT RYCK UPPÅT KOMMER. Josab International AB skyla 19-09-19 06:17
NickeRAK Double Bond Pharmac. Warpman 19-09-19 06:17
Och du tror mer på ett Maha Energy BeyondSurface 19-09-19 06:06
Mchrille / Portugal Clinical Laserthermia Leifanders 19-09-19 05:16
LIS Gapwaves HV71 19-09-19 05:15
De Sjöstrand Coffee Int Rouban 19-09-19 04:59
Öppen studie Hamlet Pharma Franko Bollo 19-09-19 04:06
På sikt 2cureX Basse86 19-09-19 03:54
Macrovoices Energy Week med Anas & Joe (& Eric) Lundin Petroleum Larix 19-09-19 03:20
Re NEXT Biometrics Magnus vG 19-09-19 02:01
re BuySellRepeat Immunicum AB Delenitor 19-09-19 01:52
1/243070 »
2cureX / De basse / De basse
idag 06:35 IP: Kwe8Wyax+
I delårsrapporten släpps extremt sällan nyheter så är regelverket, utan det måste delges allmänheten vid tidpunkt för händelse dock brukar vd ge en uppdaterad rapport om framtida målsättningar.
På Sedermeradagen i maj i Malmö vill jag minnas att Ole flaggade för att en försäljning av bolaget till BP inte alls är omöjligt
idag 06:33 IP: Mm07h+Xvm
Nja om det på kongressen framkommer sådant som vi inte redan vet så begår de ett brott. På kongressen redovisas precis det vi redan vet genom dess upplysningskyldighet gentemot aktieägarna?
idag 06:29 IP: Mm07h+Xvm
Skratten bjuder jag på. Jag råkar tjäna slantar på min vidsynta filosofi. Jag räknar mig inte som finansman, eller förmögen. Men jag har bra avkastning. A1 är hur enkelt som helst att tjäna på varenda dag om man så vill. Men det finns annat. Väldigt säkra papper. A1 är och har varit tradarpapper för de flesta. Men jag har kvar min pott, på vinst eller förlust. Än så länge är en packe trisslotter säkrare på sikt. Vi får se om någon dyker upp som kan lotsa dem igenom faser och regler. Det måste i så fall vara en med gott om pengar och som vågar ta en hejdlöst stor risk. Det är nämligen det mest riskabla i placeringsväg man kan göra på börsen.
ObsteCare / Obstecare nära vinst...? / Obstecare nära vinst...?
idag 06:23 IP: MfdHno8i5
Blir ju högintressant att ta del av Obstecares nästa och nästnästa rapport. Då får man ju ett kvitto i förbruknings artiklar och vad de betyder för omsättningen. Skulle inte bli förvånad om man kan kapitalisera på sin produkt på allvar om ngt år! Folk verkar inte fatta men Obstecare har ju alla möjligheter att bli en riktig hit!
Josab International AB / TIDSFRÅGA INNAN ETT RYCK UPPÅT KOMMER. / TIDSFRÅGA INNAN ETT RYCK UPPÅT KOMMER.
idag 06:17 IP: tVWRodh3t
Hoppas o tror o att ser ut som de flesta kortliggarna sålt ut sig nu, då kan vi sakta ta oss upp över 5,6,7 kr igen i väntan på detaljerna kring samägda bolag och investeringar m.m. Så här ljust har det aldrig sett ut i bolaget, otroligt att folk får komma in på dessa nivåer. Det är bara att gratulera och hälsa er välkomna till en förhoppningsvis GRYM resa uppåt.
Tänk er Kina har 1,4 MILJARDER människor, och stor brist på rent vatten, och Josab håller på att få tillgång till hela landet. Jag säger bara håll i er framöver, detta kan bli GIGANTISKT
idag 06:17 IP: wxiFtDyMW
Håller med. Samtidigt så är det bra köpläge på DBP just nu. Det är egentligen bara likviditeten som oroar mig i dagsläget. En utförsäljning snarare än utdelning av FarmPharma i samband med listning skull ge välkommet kapital.

Positiva nyheter kommer komma nu i höst. Resultat från kliniska studier för Inofer samt in vivo prekliniska för Belopenem. Kom ihåg att detta är ett Maraton, inte sprint.

Passa på att samla på era frågor till Q&A i oktober. Vore kul om alla kunde ställa minst 10 frågor var.
Redigerades idag 06:18
Maha Energy / @Världenrunt ?? / Och du tror mer på ett
idag 06:06 IP: iqu9gI5A/
icke verifierat mailsvar från en FB grupp än en video där VD Jonas rakt ut säger att de fick myndighetsgodkännande för plats nr 3 samt att de började skicka olja dit den 11 september?

OM mailet är sant så kan det syfta helt och hållet på det sista raffinaderiet. Att folk sen bara tänker på 5000 fat och inte kan värdera in intervallet 3000-4500 fat i kursen ger en fin möjlighet att fylla på och tjäna pengar.
Redigerades idag 06:08
Clinical Laserthermia / Mipe / Mchrille / Portugal
idag 05:16 IP: dAuCrUPdI
CLS har redan sagt att Portugal kommer att betala ett fast pris per behandling. Det kommer alltså inte komma några större order utan de betalar varefter de använder materialet. Därför kommer det inte komma något PM om intäkter eller order därifrån utan det kommer synas i kvartalsrapporterna bara.
Till skillnad från övriga kunder som ju köper på sig ett antal fibrer på en gång och sen köper nya när de tagit slut typ.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Clinical Laserthermia Syst. B 10,15 -0,98% 10,15 0%
idag 05:15 IP: ivwwokkR4
LIS imponerade på Redeyes 5G-event
idag 04:59 IP: jgBeaCiAu
Såg intressant ut långt innan det med. Kolla deras kvartal till kvartal rapporter, alltid bättre siffror, högre omsättning, mer expanding etc.

De bygger för tillfället brand awareness vilket över tid ger bra resultat,de borde dock köra lite mer annonsering på sina föregående besökare för att öka sitt sociala värde, remarketing på Google och Facebook dock, de gör stor skillnad.
Hamlet Pharma / Alpha1h / Öppen studie
idag 04:06 IP: X6mX0+0eG
Bra diskussion Jag tror verkligen på det här bolaget och dess forskning och vill inte verka negativ. Och som sagt er tro hoppas jag verkligen är den rätta.

Själv håller jag löpande information inte för självklart bara för att studien har en öppen design. Jag vet att den är öppen.

För mig betyder en ”öppen” studie att den genomförs utan blindning, det vill säga både prövare och studiedeltagare känner till vilken behandling som ges. Inte nödvändigtvis att informationen måste redovisas löpande till marknaden. Det borde ju i detta fall vara självklart att studien är öppen, eftersom den i del två inte har kontrollarm?!?!

Nu är jag inte forskare så jag kanske har fel här, rätta mig då gärna. Men jag tror jag har hört talas om studier av öppen karaktär och ändå med kontrollarm och där man väljer att inte redovisa interimresultat för att behålla trovärdigheten i studien och där man föredrar toplineresultat och sedan publikation.

Har man då så kort studietid som till mars 2020, tror jag man inväntar data i mars och redovisar först då.

Möjligen att man berättar att man går vidare till 74 mg/ ml genom ett pressmeddelande. Detta är i och för sig högintressant och i sig mycket information som borde vara kursdrivande (bekräftelse på nontox).

Således tror jag på
1. publikation i oktober/ november för första studiedelen
2. Första data i doseskaleringsstudien mars/ april
3. Möjlig redovisning av ny nivå i runt årsskiftet.

Forskning tenderar att överlag ta längre tid än man förväntar sig och informationen många gånger mer sällan och knapphändig än det vi investerare vill höra.

Just my ten cents.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Hamlet Pharma 40 1,27% 40 0%
2cureX / På sikt / På sikt
idag 03:54 IP: pWNzAc3E6
Jag tror fortfarande att 2cureX är en fantastisk investering och att det skall bli intressant att se hur det går för dem under 5 års sikt.

Med det sagt så tror jag som tidigare skrivet att det kommer bli svalt med nyheter av värde under resten av året, det intressanta kommer i delårsrapporterna och jag väntar mig nyheter om kolorektalcancerstudien till våren 2020 :)
Lundin Petroleum / Bill Gates har koll på grejerna / Macrovoices Energy Week med Anas & Joe (& Eric)
idag 03:20 IP: u4Bzf0EsD
https://www.macrovoices.com/podcasts-collection/macrovoices-energy-week-podcasts/696-energy-week-16-abqaiq-processing-facility-attacks-and-their-consequences

🌹What exactly are the facilities at Abquaiq and why are they such an important energy security checkpoint?

🌻What exactly happened? Who did it, and is there risk of more attacks?

🏵️What this means to the future of energy security
Impacts on markets – is the price spike over?

🍀The U.S. Response – sanctions already announced; will military action follow?

🌵Saudi Arabia’s new leadership and their expected response

https://www.ft.com/content/21009e1c-d8c9-11e9-8f9b-77216ebe1f17

Divestment, to date, probably has reduced about zero tonnes of emissions. It’s not like you’ve capital-starved [the] people making steel and gasoline, he said. I don’t know the mechanism of action where divestment [keeps] emissions [from] going up every year. I’m just too damn numeric.

Bill, we salute you!
Redigerades idag 03:29
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Lundin Petroleum 316,4 2,33% 316,4 0%
idag 02:01 IP: mUHfI/avL
Den 12 sept, så gjordes enligt avanza ett "rapporterat avslut" om 2 377 598 aktier för 5 Nok. Detta motsvarar 5,5 % av utestående aktier enligt avanza. Dessa bör flaggas om det var till en part, säljaren var Invesco/Oppenheimer

"Ett avslut med symbolen R innebär att avslutet är ett rapporterat avslut som skett utanför börsen genom att två motparter kommit överens om pris och volym sinsemellan. Sådana affärer kallas för lappningar och det handlar ofta om större poster som inte annars går att omsätta i marknaden utan att väsentligt påverka kursen."
Immunicum AB / Fakta & Siffror / re BuySellRepeat
idag 01:52 IP: LoRyKAlAI
Nej, vi vet heller inte om läkarna råkat missat tumören vid injektion.

Sannolikheter är det som vi, med den informationen vi har i dagsläget, kan utnyttja för att dra någon som helst slutsats.

Korrelationen är även viktig när det kommer till patienter som fortfarande lever, dvs. inte blivit av med alla tumörer helt och hållet. Ser vi att experimentgruppens patienter haft högre infiltration än kontrollgruppen kan vi dra slutsatsen att dessa också kommer leva längre och således vara till fördel för median överlevnad för experimentgruppen.


Det som dock kan jobba emot detta, och som jag tror även är boven till varför vi fick siffrorna 63 % & 66 %, är fördelningen av svårt sjuka patienter mellan grupperna. Jag tror experiementgruppen innehöll större mängd av dessa patienter vilket lett till att patienter hunnit avlida innan behandlingens effekt ens dragit igång. Immunterapi kräver lite tid för att triggas igång.

Som löparn varit inne på så verkar det också som att man i de siffror som presenterats har inkluderat personer som avlidit innan sunitinib kopplats in (ex. de som varit mycket sjuka) - vilket "makes no sense" eftersom hela studiens upplägg är att endast mäta bland de som erhållit full behandling, det vill säga ilixadencel OCH sunitinib. Inte endast ena.

Svagt minne men jag tror det var det som löparn hade räknat på.
Redigerades idag 01:59

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -