jocko

Profilbeskrivning

Finns ingen profilbeskrivning
Senaste inlägg
Rubrik Forum Publicerat
Jag säljer inte Anoto Group 20-05-28 13:13
Mycket bra nyhet. Anoto Group 20-05-28 10:43
Visserligen... Anoto Group 20-05-27 10:24
Faktum är.... Fingerprint Cards 20-05-19 13:57
jag skulle aldrig.... Fingerprint Cards 20-05-10 10:32
6 kr... Anoto Group 20-05-09 12:33
Som med alla bolag gäller... Fingerprint Cards 20-05-08 13:14
Fortfarande idag år 2020 Fingerprint Cards 20-05-07 13:18
Det finns en länk Anoto Group 20-05-06 15:56
Soon, very soon.... Anoto Group 20-03-27 13:48
Soon, very soon... Fingerprint Cards 20-03-27 13:30
För att det finns Fingerprint Cards 20-03-27 12:56
Som jag förstår det... Anoto Group 20-03-25 09:23
Ok, vart är Won, Durban, ledningen nu.... Anoto Group 20-03-17 13:51
Och för att rätta dig.... Fingerprint Cards 20-03-08 19:03
1/55 »
Anoto Group / Jag säljer inte / Jag säljer inte
2020-05-28 13:13 IP: j5mMhFBNn
under 17 kronor
Anoto Group / Mycket bra nyhet. / Mycket bra nyhet.
2020-05-28 10:43 IP: j5mMhFBNn
Skulle vara intressant att läsa skoldistriktets egna analyser av piloten, som gör att de ingår avtal.
Det som nämns i den skulle vara mycket värdefullt för marknaden att veta.
Anoto Group / Visserligen... / Visserligen...
2020-05-27 10:24 IP: j5mMhFBNn
är det klart att detaljhandeln sjunker med anledning av corona. Folk har ju inte varit i affärer på samma sätt.
Men.....detaljhandel är inte längre fysisk, utan online (vilket Anoto måste ha koll på). Nästan 20% sänk omsättning är JÄTTE MYCKET för ett ett tech bolag som har en lösning som faktiskt PASSAR i corona krisen...

Vad är det Anoto inte själva fattar kring sin produkt? Varför kommer inga pm kring hur man marknadsför sig TACK VARE krisen. Distansundervisning är numera vardagsmat och Anoto behöver bara utnyttja den faktiska situationen i samhället för att visa sin produkt.

Även lite flummigt att intresset bland OEM ökar - ok, vilka då? Vilka OEM exakt är det som har ökat sitt intresse? Ge oss ett namn, där förhandlingar förs. Eller vad är egentligen Anotos definition på att en OEM ökat intresse...
Fingerprint Cards / Faktum är.... / Faktum är....
2020-05-19 13:57 IP: j5mMhFBNn
att ingen här inne har någon aning om det går "fort" när ordrar kommer, eller ens när ordrar kommer...

Det är just den retoriken som stressar småsparare, och okunniga som dras med. Snart drar vi, snart, nästa vecka, nästa pm, nästa nyhet, nästa månad....

Nej, så är det inte.
Det finns ingen substans i sådana uttalanden. Vad betyder "drar"? ......ingenting.
Har man inte fakta, exempelvis om en order kommer då ökar vi 25%.
Bra, titta vad tydligt det blev.

Men att hålla på med snudd på skvallerramsor, med att dra hit och dit och bara sjukt okunnigt, oinsatt och totalt värdelös information. Faktiskt.
Fingerprint Cards / jag skulle aldrig.... / jag skulle aldrig....
2020-05-10 10:32 IP: j5mMhFBNn
aldrig, koppla betalningar till min mobil. Jag har det inte nu - och jag aktiverar knappt blipfunktionen på mina kort. en kassörska gjorde det med ett av mina kort, när terminalen inte funkade - utan att fråga mig - då blev jag sur.....blip är inget att ha, och kassörskor/affärer ska inte tvinga in folk i det.

Att storföretag (Apple, Samsung etc) vill ha egna elektroniska betalmetoder ör väl inte så konstigt - de vill åt ditt shoppingmönster....det är allt.

Jag vill ha min bank för sig. Min mobil ska inte vara mitt betalmedel. Det finns kort man använder till att betala med, som är kopplade till banken, som lyder under banksekretess. Det borde fler tänka på.Anoto Group / 6 kr... / 6 kr...
2020-05-09 12:33 IP: j5mMhFBNn
kom igen när det är 17-20 kronor.
6 kronor är ett skämt för oss som ligger back med nästan hela innehavet.
Fingerprint Cards / Som med alla bolag gäller... / Som med alla bolag gäller...
2020-05-08 13:14 IP: j5mMhFBNn
Inga ordrar - betyder ingen marknad.
Piloter - betyder bara visat intresse, inget mer.

Ordrar - betyder riktigt försäljning. Det ENDA marknaden anser är värt att ta hänsyn till för långsiktiga investeringar.

Så, när FPC.......när, berätta istället för att hålla på med piloter. För OM alla dessa piloter inte leder någon vart - DÅ står FPC med en produkt ingen verkar vilja ha.....så det är en JÄKLIGT stor risk att slå sig för bröstet med piloter över hela världen.....tänk på det.
Fingerprint Cards / Fortfarande idag år 2020 / Fortfarande idag år 2020
2020-05-07 13:18 IP: j5mMhFBNn
Måste vi stoppa tandkräm och schampo i plastpåsar när vi flyger - det infördes efter 11 september 2001......
dryga 20 år senare har ingen vågat ändra på dessa regler...

Vilka regler och krav som kommer införas i kölvattnet av Covid-19 är ingen som vet. Men det vi med all säkerhet kan säga, baserat på historien, är att de regler som införs kommer ge effekt i decennier framöver...

Så eftersom denna kris handlar om global hälsa (som inverkar på allt annat i samhället) kommer förmodligen regler och krav på hur smitta kan undvikas. Vi kommer se en marknad som exploderar, när det kommer krav på lösningar - eller kanske till och med förbud mot betalterminaler där man knappar in kod (vem vet). (Lösningar kan även komma i form av förbud - exempelvis förbud mot att ta med vätskor i vissa storlekar på plan)

Om 20 år, 2040, kommer vi se tillbaka på de krav och lösningar som infördes efter covid-19, och de kommer fortfarande gälla....och förmodligen kommer vi fortfarande då plasta in vår tandkräm (då 40 år efter 11 september...)

Redigerades 2020-05-07
Anoto Group / Man / Det finns en länk
2020-05-06 15:56 IP: j5mMhFBNn
Till en You Tube video på den sidan. Videon är bra - men de borde korrat den en extra gång då det finns stavfel i texten som visas.....lite synd.
Dock är videon en bra överblick av hur det fungerar.
Men......som alla andra här inne så vill jag se riktiga ordrar, inte piloter. Antalet skolor, distrikt, elever etc är totalt oviktigt att nämna så länge det är piloter. Om piloterna blir en flopp, så blir det bara en större flopp om många varit med.....(alltså är det många som då inte skulle gilla produkten).
Så bolaget måste återkomma med siffror på faktiska ordrar, med faktiska kunder som på riktigt kan börja ge faktiska omdömen om varför de väljer att KÖPA produkten på riktigt.
Anoto Group / Soon, very soon.... / Soon, very soon....
2020-03-27 13:48 IP: 3NKHkTGSl
för att använda ett gammalt Won citat, så kommer USAs sjukvård behöva bekänna färg. Detta system i "världens rikaste och friaste land", kommer visa med all tydlighet att det inte finns någon sjukvård för alla på lika villkor i USA.
Trump som till och med strök Obamacare, bland det första han gjorde - svamlar nu om "the invisible enemy", men kommer snart behöva knäböja för naturens krafter som alltid övergår politiska schismer. USA kommer förmodligen aldrig bygga ut ett sjuksystem som gäller alla, och som är "välfärd" på det sätt vi skulle se på saken.
Inte ens efter de tragedier som kommer inom närmaste månaderna kommer "land of the free home of the brave", lyckas förstå vad Trump menar med "make america great again" - det är som ved alla skolskjutningar. Det är aldrig vapenlagarna som behöver ändras.
Detsamma kommer gälla i USA efter detta. Det är inte sjuksystemet som kommer vara felaktigt.

Tragiskt land på så många sätt. Bott där, arbetat där, haft karriär där, varit sjuk och i behov av hjälp där, men längtar inte tillbaka
Fingerprint Cards / Soon, very soon... / Soon, very soon...
2020-03-27 13:30 IP: 3NKHkTGSl
för att använda ett gammalt Won citat, så kommer USAs sjukvård behöva bekänna färg. Detta system i "världens rikaste och friaste land", kommer visa med all tydlighet att det inte finns någon sjukvård för alla på lika villkor i USA.
Trump som till och med strök Obamacare, bland det första han gjorde - svamlar nu om "the invisible enemy", men kommer snart behöva knäböja för naturens krafter som alltid övergår politiska schismer. USA kommer förmodligen aldrig bygga ut ett sjuksystem som gäller alla, och som är "välfärd" på det sätt vi skulle se på saken.
Inte ens efter de tragedier som kommer inom närmaste månaderna kommer "land of the free home of the brave", lyckas förstå vad Trump menar med "make america great again" - det är som ved alla skolskjutningar. Det är aldrig vapenlagarna som behöver ändras.
Detsamma kommer gälla i USA efter detta. Det är inte sjuksystemet som kommer vara felaktigt.

Tragiskt land på så många sätt. Bott där, arbetat där, haft karriär där, varit sjuk och i behov av hjälp där, men längtar inte tillbaka.
2020-03-27 12:56 IP: 3NKHkTGSl
en majoritetsägare som heter Johan Carlström Man kan vrida och vända på saker hur mycket man vill - men han kommer som majoritetsägare/röstar ha sista ordet.
Visst det finns massor av folk som skulle kunna sitta i styrelsen, vara vd etc etc.....men de skulle inte kunna göra mycket om inte Johan Carlström höll med...och tills alla rättegångar etc är klara så är det ingen som vågar visa att man vill samarbeta med honom.
Anoto Group / Som jag förstår det... / Som jag förstår det...
2020-03-25 09:23 IP: 3NKHkTGSl
Så är nu, sedan 19 mars, Soltworks huvudägare i Anoto. Inte majoritetsägare - men huvudägare. Anoto har alltså numera en Koreansk huvudägare.
Den riktade emissionen mot Soltworks, Wons flytt till Kait, och med rådande läge gällande piloter utanför Sverige så är det inte långsökt att tro att Anoto snart kommer ha en Koreansk majoritetsägare.
Vad händer då?
Anoto Group / Ok, vart är Won, Durban, ledningen nu.... / Ok, vart är Won, Durban, ledningen nu....
2020-03-17 13:51 IP: 3NKHkTGSl
För en gångs skull, av en slump på en kinesisk djurmarknad, så har detta bolag en UNIK chans som, svenska regeringen, och andra länders regeringar spelat dom RAKT i händerna. Att övergå till distansundervisning.

Men vart är bolagets kommentarer. Det handlar inte om medicinbolag som ska rädda värden med vaccin. Det handlar om bolag som kan säkerställa att samhällsfunktioner kommer fungera, att utbildning fortfarande kan vara på likvärdiga grunder, att ingen halkar efter och inte får fullständiga betyg nu i maj/juni, när de kanske ska ha slutbetyg för att gå vidare till gymnasium, högskola etc.

Vart är Anotos kapacitet att se möjligheten som läggs på silverfat - och agera snabbt, koncist och visa att man kan stödja i en kris. Företag som stödjer i en kris tenderar att få ett bra rykte, leva långsiktigt, och bli ihågkomna för hållbara lösningar, framtidstro, och ansvarstagande.

Vad gör bolaget? Jag vet inte, och menar inte det negativt - jag menar att jag vill veta. Vad gör bolaget?
Fingerprint Cards / Eftersom vi är på ett aktieforum / Och för att rätta dig....
2020-03-08 19:03 IP: eXW84JDyj
300 000 är faktiskt "över" 200 000, sist jag kollade.
Så du får nog fundera på vad du gör på ett aktieforum.

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -