På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Sivers Semiconductors

Rubrik Av Publicerat
Johnholmes Zero Cool 21-12-02 16:17
Här får du vänta johnholmes 21-12-02 16:02
Redeye Zero Cool 21-12-02 15:05
Varför skriva i ett forum… L8Zero 21-12-02 09:31
Sivers,,,,, JSTT 21-12-01 22:31
Jag pratar ju om kursen HerrKantarell 21-12-01 16:56
Re: HerrKantarell Hyllner 21-12-01 16:33
HerrKantarell/klaga forthemoney 21-12-01 16:32
Hum? HerrKantarell 21-12-01 16:07
Azzurro johnholmes 21-12-01 14:27
johnholmes Eastbay 21-12-01 10:43
johnholmes azzurro 21-12-01 10:42
Vilken tur johnholmes 21-12-01 10:21
Robur Ny Teknik Eastbay 21-12-01 07:26
Norrrr Natt-trejdern 21-11-30 21:34
1/1774 »
idag 16:17
Så trött på dina inlägg men antar du njuter för fullt. Har svårt att förstå varför du lägger så mycket tid här när du uppenbarligen inte har något intresse. Kan du inte provocera vidare någon annanstans? Utanför Ica kan du väl vara antivaxxer istället, du har säkert ett eget ”husband” som kan uppträda.
Sivers Semiconductors / Robur Ny Teknik / Här får du vänta
idag 16:02
Husbandet har dock sagt att det ska komma stora nyheter innan året är slut, de sade det redan i mitten på året att vi ska vänta tills 2021 är slut innan vi kan summera hur bra sivers har presterat. Hittills kan man ju som aktieägare inte vara speciellt nöjd då Sivers ligger på årslägsta och bara tuffar på neråt.

Men det är klart, är man teknikintresserad och inte bryr sig om sina pengar ökar eller minskar i värde är sivers en kanonaktie att äga.

Väntar otåligt på att husbandets profetior ska slå in.
idag 15:05
Hej på er,

Gjorde Sivers någon presentation igår? Året går mot sitt slut och jag väntar tålmodigt på nyheter.

Vore kul med lite ljus i tunneln. Pun intended!
Sivers Semiconductors / Sivers,,,,, / Varför skriva i ett forum…
idag 09:31
…om man är en köp&sälj-handlare? Då är det väl bara att iaktta och köra på? 80-talet är över och apan Ola vilar i frid ✌️
igår 22:31
Sivers är en fantastisk köp/sälj aktie, med sin otroligt jämna typ EKG-kurva kan man nästan pricka rätt jämt här under året som varit, diffar givetvis vid PM eller analys förändringar.
Sivers Semiconductors / Hum? / Jag pratar ju om kursen
igår 16:56
Eftersom det är klagande på kursutvecklingen jag berör så i stort sett ja. Det är klart att det är roligare om det går upp varje år, det tycker nog alla som äger. Det är dock inte realistiskt.

Det finns mycket trams här i forumet, så ta det inte för personligt om just du har något legitimt bekymmer.
Redigerades igår 16:57
Sivers Semiconductors / Hum? / Re: HerrKantarell
igår 16:33
Menar du att bara man inte gjort förlust på sitt aktieägande i sivers så skall man vara nöjd?
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Sivers Semiconductors 20,16 -5,17% 21,66 -6,93%
Sivers Semiconductors / Hum? / HerrKantarell/klaga
igår 16:32
Tror inte du skall lägga ngn vikt på de som klagar...dom gör det utav en anledning. oavsett kurs så kommer dom alltid att klaga....så det är bara att nonchalera och föra vettiga resonemang med de som har viljan att förstå kurs, marknad och företag.
igår 16:07
Det känns inte riktigt seriöst att i princip klaga på att bolaget har ett högt ATH. Hade ni varit nöjdare om kursen gått upp till 25 och sedan legat mellan 20-25 dvs ungefär samma fast med mindre översläng? Jag förstår om folk som köpte på toppen klagar, men de som säger att de inte gjorde det?
Redigerades igår 16:08
igår 14:27
"Antar att du gjort din due diligence på denna helt nya situation? Du är fortfarande kritisk och ser alltså inga som helst fördelar med detta? Varför?"

Jag har aldrig sagt att det inte finns fördelar med detta, visa mig gärna vart jag skrivit det.

"Kan du förklara varför istället för att bara provocera och tramsa? Självklart har kursen gått ner, det vet alla så det är ingen nyhet du kommer med även om du verkar njuta av att påpeka det som ett hack i en gammal grammofonskiva, (konstigt!)."

Eftersom det är kutym i det här forumet att upprepa sig så mkt som möjligt (Se Lexzugi) så tar man ju seden dit man kommer.

"a/ hur bedömer DU kursutvecklingen nästa år?"

Helt avhängt om det kommer större avtal och orders, men som senaste 1,5 åren varit så ska vi nog inte förvänta oss för mycket. Är själv försiktigt optimist och tror vi ser 28kr årsskiftet 22/23.

"b/ vilka synergier ser du INTE genom köpet av Mixcomm? ALLA utom johnholmes verkar ju förstå att detta kan bli väldigt bra. 🤔"

Nu är du ute och ljuger igen, för andra gången i ditt inlägg förressten, försök hålla dig till sanningen är du snäll. ALLA i det här forumet tror inte att det ska bli bra, vad får du allt ifrån?

"c/ Hur tycker du Mixcomms - dvs. numera Sivers - Summitchips verkar vara? https://mixcomm.com/mixcomm-products/"

När det kommer orders som är värd namnet så kan vi börja diskutera vad de olika produkterna har givit aktieägarna för vinst, än så länge får sivers inga orders trots att ni skriker er hesa om varje designwin m.m. Det spelar liksom inte någon större roll vad man har för produkter om man inte kan sälja dom, säger ju sig självt. Husbandet kanske kan sälja dom vad vet jag?
igår 10:43
Vilka fonder är det som köper och håller kursen uppe?
Robur och AMF har ju uppenbarligen tecknat sig i senaste emissionen. Det är min tolkning i alla fall.
igår 10:42
Har också varit lite kritisk till Sivers förut - kan ärligt medges.

Men efter köpet av MixComm? Och samarbetet med Global Foundries? Tror du kanske måste ändra uppfattning lite nu johnholmes.

Antar att du gjort din due diligence på denna helt nya situation? Du är fortfarande kritisk och ser alltså inga som helst fördelar med detta? Varför?

Kan du förklara varför istället för att bara provocera och tramsa? Självklart har kursen gått ner, det vet alla så det är ingen nyhet du kommer med även om du verkar njuta av att påpeka det som ett hack i en gammal grammofonskiva, (konstigt!).

Frågorna till dig blir
a/ hur bedömer DU kursutvecklingen nästa år?
b/ vilka synergier ser du INTE genom köpet av Mixcomm? ALLA utom johnholmes verkar ju förstå att detta kan bli väldigt bra. 🤔
c/ Hur tycker du Mixcomms - dvs. numera Sivers - Summitchips verkar vara? https://mixcomm.com/mixcomm-products/

Väntar med spänning på några intelligenta och genomtänkta svar av dig.
Redigerades igår 10:49
igår 10:21
Att det är fonderna som håller uppe aktien, milde tid om inte dessa hade köpt så mkt. Kursen hade förmodligen varit under 15kr annars.

Förresten, minus hittills i kursen, precis som jag sade igår. En dag upp, 3 ner, sivers i ett nötskal. Noll styrka i kursen, negativ sedan 1 år tillbaka, skämmigt för ett bolag som gick ut med att det skulle bli det mest spännande året i sivers historia. Nog är det spännande nog, men åt fel håll om man vill se avkastning på sitt kapital.

Lugn, husbandet med Zugi i spetsen kommer snart med ett nytt avtal.
Redigerades igår 10:22
igår 07:26
Uppdaterat ägande, Robur Ny Teknik. Plus 2.185.000 aktier.

https://www.morningstar.com/stocks/xsto/sive/ownership
2021-11-30 21:34
Det är där du och jag skiljer oss. Dvs att du verkar strunta i att dina investeringar på ett år gått ned med ~en tredjedel, oavsett gav som är täckt. Vilket naturligtvis är helt obegripligt.
Redigerades 2021-11-30

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -