Kryptovalutor

idag 15:40 IP: YbuJNdROh
Jag var med och köpte in mig för ett större antal NEO på deras ICO 2016 och måste berömma de coinet då man genom att bara äga NEO får varje sekund beroende på innehav av NEO token GAS genererat till sig för att man är stake holder dvs de kör med PoS (Proof of Stake)
Sen vid varje transaktion så använder sig NEO av GAS i samma wallet för att skicka sina NEO så GAS är som bensin i bilen till extremt låga kostnader eller som för min del blir gratis då jag får genererat GAS i min wallet för att jag äger NEO.

Dessutom så har NEO som mål i år att komma upp i hela 100 000 TPS (Transactions per second) som är hela 4x snabbare än VISA + att VISA tar väl 5% i avgift per transaktion? NEO har 0 då folk betalar med GAS som sen genereras ut till stake holders av NEO, det är verkligen en WINWIN.

Jag kommer fortsätta hålla mina NEO och GAS hårt.
Här kan man enkelt få uträknat hur mycket GAS man får genererat https://neotogas.com/
Tänk också på att GAS har ATH på 97$ så om man investerar drygt 100tkr i NEO idag och de når samma värden så har du en kassako som generear ca 10-13 GAS i månaden vilket med ATH motsvarar utdelning på 1164$/månaden.

Når de 100 000 TPS i år så kommer den studsa rätt fint upp i kursen.
Problemet med BTC är skalbarheten då den har en FAST avgift som inte går att justera och om BTC når tex 20k dollar så kostar ju varje transaktion ca 400-600kr oavsett om du bara ska skicka 10kr vilket är ohållbart i längden.

Gott snack med lite crypto, länge sen jag var aktiv men ska nog återuppta de gamla goda digitala guldet! :)

Mvh Dirigenten
Kryptovalutor / Kryptovalutor med låga transaktionskostnader / Kryptovalutor med låga transaktionskostnader
2020-01-20 12:21 IP: /BXUTLj8X
Läser den här artikeln nu:
https://www.dn.se/ekonomi/bitcoins-varde-rusar-sa-har-ser-framtiden-ut

Där bl.a står:
"För den variant som vill utmana i framtiden ser Johan Javeus två krav: den ska kunna innefatta små transaktionskostnader och användas vid små betalningar"

Det där är väl DigiByte (DGB) perfekt exempel på? Begriper inte varför man ska använda Bitcoin (BTC) för att göra överföringar och betalningar när en sådan kyptovaluta som DigiByte sedan lång tid varit vansinnigt mkt snabbare vid överföringar och har väl fortfarande galet mkt lägre transaktionskostnader än Bitcoin?
Kryptovalutor / Sälja för tidigt ... / Sälja för tidigt ...
2020-01-18 16:24 IP: X3ieJ3Kl+
Här är iaf hur man inte ska göra .. å två gånger! Tycker fasen synd om honom .

https://youtu.be/Zv7VCccj1wE
Kryptovalutor / 32 ETH / 32 ethereum
2019-11-29 22:30 IP: 9X6pJTGNX
Nej, jag såg till att få det gjort. Är hemma med mina 32 Ethereum. Rätt eller fel? Tiden får utvisa. Om fem år ska jag berömma eller fördöma mitt egna inlägg. ingen lär ha hunnit emellan eftersom detta forum synes ganska dött.
Kryptovalutor / 32 ETH / 32 ETH
2019-11-05 16:57 IP: 0aWgKor67
Trettiotvå stycken Ethereum är tydligen tröskelnivå för att kunna delta i "staking pool" och på så sätt få ränta. Har jag fattat rätt så kan den räntan bli rätt hög med tanke på att 32 st. gör det svårt att kunna få vara med i leken. Och samtidigt är det ju nu eller kanske aldrig som vanligt folk kan vara med. Jag har en del av en bitcoin och ganska många Ada Cardano och skulle gärna byta så att jag kom upp i 32 ETH innan det är försent, men vågar inte för jag är rädd att det blir för krångligt att deklarera. Så sakta men säkert går jag nu in för att köpa ETH för så mycket jag kan när lönen kommer och har släppt allt annat. Räknar med 10 månader innan jag är hemma, om nu inte kursen rusar iväg innan dess. Eller kan det vara läge att sälja av avanzafonder för att snabbare nå målet?
Kryptovalutor / Nubörjare / Nubörjare
2019-10-27 11:08 IP: JBEx9fzSK
Hej!

Jag vill lära mig köpa kryptovalutor. Jag har läst om det en del på nätet och vet hur det fungerar ungefär men jag vill gärna hjälp av er som kan saken bra. Jag blir väldig tacksam om ni tipsar mig vad är det för för plånböcker som ni använder och var handlar ni era valutor?

Tusen tack i förväg!

roge001
Kryptovalutor / (BTCF) Bitcoin fast riktigt bra billig bitcoin som tar slut! / (BTCF) Bitcoin fast riktigt bra billig bitcoin som tar slut!
2019-10-01 15:32 IP: FTm4l7D7H
Hej,

Jag äger ungefär 100 000 btcf och tänker behålla dessa! De är så billiga just nu och de tar slut väldigt fort.

Under en veckas tid har den väl stigit en helt del då billiga säljorder tagit slut, nu är det få säljorder på lägre nivån som är kvar. Skaparen lägger lite nya säljorder på billiga nivåer mellan jämna mellanrum men jag köper på.

Skriv ni vad ni tycker om coinen!

Kryptovalutor / ETH / VeChain (VET)
2019-09-14 15:24 IP: EQgk5K9Jb
Skrivit om VeChain, en ny blockkedja som liknar Ethereum och som har på kort tid väldigt starkt etablerat sig. Lång lista av samarbeten med kända företag och varumärken. Men deras valuta - VET har inte fått samma framgång. Min känsla är att VET kan stiga mkt i framtiden. https://gocryptowise.com/vet-vechain-review/
Kryptovalutor / ETH / Rationellt/Irrationellt
2019-09-10 16:46 IP: pFKzLWrZ/
Du kanske gör antagandet att marknaden styrs av rationella saker. Namnet Bitcoin väger fortfarande tyngst, oavsett vad tekniken bakom är eller gör. Marknaden styrs fortfarande av känslor och bottar. Här är en bra artikel om ETH och den nuvarande marknaden

https://altcoinguiden.se/valuta/ethereum-eth/
2019-08-30 16:29 IP: 07cPIMcAB
Det kan man undra. Det kan bero på, till exempel att:
- ETH är lite av en altcoin själv fortfarande och inte riktigt styr sitt eget öde utan likt alla andra altcoins styrs av hur Bitcoins värde förändras.

- ETH har stora frågetecken kring hur dem kan klara av sina stora utmaningar kring "scaling". Det vill säga hur kan nätverket/blockkedjan klara av 10-1000x mer transaktioner än idag?
Redan idag vid CryptoKitties så blev det stopp för Ethereum och transaktionerna fick köa i timmar om inte i dagar.

Innan dem har löst del två så kommer stora frågetecken kvarstå, som kan få många investerare att vara lite passiva kring ETH.
2019-08-10 23:22 IP: 1GwmgtDN6
Varför hakar inte ETH med BTC?
Kryptovalutor / Investera i Ethereum, vart? / Investera i Ether (Ethereum) billigare
2019-08-05 15:03 IP: EQgk5K9Jb
Ja att handla via certifikat är mycket dyrare än om du skulle handla direkt från kryptomarknaden som dem flesta gör. Det är verkligen inte så komplicerat heller. Du signar upp på en kryptobörs / exchange. T.ex. Coinbase, Binance, KuCoin eller liknande (de utländska tar ut mindre avgifter än dem svenska).

Du kan hitta fler sätt att köpa Ethereum och mer information om den här om du vill https://gocryptowise.com/ethereum-eth-review/

Coinbase tar mer avgifter än Binance och KuCoin. Men du kan föra över via bankkonto dit och sen föra över pengarna till Coinbase Pro för att köpa utan Coinbases högre avgifter (läs om skillnaden här https://gocryptowise.com/blog/coinbase-vs-coinbase-pro-find-out-the-difference/)
Kryptovalutor / Investera enkelt i Bitcoin guide / Investera enkelt i Bitcoin guide
2019-07-30 15:18 IP: EQgk5K9Jb
Skapat en guide för att göra det otroligt enkelt att komma igång och investera i Bitcoin. På det riktiga sättet dvs i via certifikat osv. https://gocryptowise.com/best-way-to-buy-bitcoin-fast-and-easy/
Kryptovalutor / Guider som hjälper er att förstå & komma igång med kryptovalutor / Guider som hjälper er att förstå & komma igång med kryptovalutor
2019-07-03 21:13 IP: EQgk5K9Jb
Hej alla,

Driver den här sidan - Go CryptoWise (https://gocryptowise.com/). Och jag tänkte tipsa er om de olika kom igång-guider och artiklar som vi skriver för att (ofta) hjälpa nya till den här tekniken och världen att bättre förstå hur det fungerar och sen komma igång att investera i kryptovalutor, likt Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Nano osv.

Förhoppningsvis finns det något av värde för alla

mvh
Pol

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -