På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Kancera AB

Kancera AB / Ny video ute idag: ”Kancera utvecklar läkemedel inom inflammation och cancer https://youtu.be/Y_Mh4Utg2sA / Ny video ute idag: ”Kancera utvecklar läkemedel inom inflammation och cancer https://youtu.be/Y_Mh4Utg2sA
idag 09:08
Kancera AB / Långtidscovid PM:et / Långtidscovid PM:et
idag 08:59
kom i November och studien skulle hålla på i 6 månader, bör med det sagt vara klar nu i Maj, återstår att se om så är fallet dock, men spännande iallafall.
Kancera AB / Longcovid/covid-19 skador på hjärta/kärl... / Longcovid/covid-19 skador på hjärta/kärl...
idag 08:42
https://www.sciencealert.com/young-adults-who-got-covid-19-show-lasting-cardiovascular-damage-in-study/amp?__twitter_impression=true

Kand567 känns som en mkt lämplig väg för å skydda å hjälpa hjärta/kärl.
Redigerades idag 08:49
idag 08:24
Jag ska sprida lite ljus över det delikata och för många märkliga läget som har uppstått, även om det inte kommer att bli särskilt populärt i ett visst läger. Om man räknar bort det Holländska bolaget som är den största garanten. Så har vi bland de återstående 19 största, 14 stycken som kommer från "Nerpins gäng". Dessa är av en anledning villiga att stoppa in i runda slängar minst 45 miljoner. För att få så stor del av emissionen som möjligt så är det givetvis av största vikt att aktiekursen är så låg som möjligt. Vad skulle då hända om dessa börjar köpa aktier uppåt i orderdjupet? Jo kursen stiger dramatiskt, och följden blir att "alla" övriga aktieägare självklart kommer att teckna sig i emissionen = Deras tilldelning blir i stort sett noll. Då anser man att genom att gå teckningsrättsvägen och kunna komma in bara någon krona dyrare fortfarande är attraktivt, dessutom så kvarstår ju möjligheten att få så stor tilldelning som möjligt till emissionskursen.
idag 08:22
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Kancera 13,84 0% 13,84 0%
Kancera AB / De urstarka teckningsrätterna i Kancera f n / De urstarka teckningsrätterna i Kancera f n
idag 00:08
TR i Kancera har varit urstarka föregående vecka. Kan någon enkelt förklara vad anledningen kan vara till det. Jag förstår precis hur man räknar ut värdet av dessa om man tecknar sig i nyemissionen, o s v. Vet någon vilka som är köparna, bank, kommissionär
o s v? Väntar vi PM i veckan? Någon som vågar sig på en gissning? Tack!
Redigerades idag 00:10
Kancera AB / Vad är en stark företagsledning i ett börsbolag? / Vad är en stark företagsledning i ett börsbolag?
igår 20:35
Att "dumma pengar" driver aktiekurser åt slumpmässiga/ologiska håll är ju ett välkänt och ack så beklagligt fenomen som vi tvingats acceptera och leva med en alltför lång tid på dagens börser. Men skall vi göra det?

Och vad är det att betrakta en företagsledning som lämplig och stark?

I Kanceras fall är (alltför?) många AÄ eniga om bristande kommunikation och brist på respekt för tidsangivelser. Det bidrar definitivt till minskad tillit och osäkerheter, men ledningen skall hålla sin linje i såväl med som motgång för stark karaktär. Det gör TO m fl verkligen på ett berömvärt sätt.

Det är ju faktiskt vi som AÄ som skall göra noggranna DD och ta reda på grunderna för att överhuvudtaget gå in i en aktie.

Vad är då huvudpoängen med detta inlägg?
Jo först och främst att lyfta fram Kanceras berömvärda insatser i det som är huvudsytet med verksamheten. Det är ju den i alla fall jag vill stötta. Vidare är att vi tillsammans, istället för kritik till ledningen, bör lägga fokus på att komma tillrätta med "de dumma pengarnas" skadeverkningar som tyvärr blir värre och värre år från år.

Kancera är en toppenplacering om du inte är ute efter snabb profit.

Trevlig kväll.
Kancera AB / Kancera AB @ härvan / Kancera AB @ härvan
igår 19:52
Detta med "demokrati" är väldigt ofta ett begrepp som dikteras av den sk. PK median och dess journalister, har många gånger skrivit insändare, medborgarförslag m m men ofta blivit redigerad och till och med refuserad
Se bara på rikspolitiken vem som vill bestämma vem som är demokratisk och inte
Tråkigt med Dina nära & käras frånfälle, men som Du beskriver så hjälper det ibland att skriva av sig

En fin kväll önskas Er alla trots regn & rusk men snart kommer solsken
Kancera AB / Grattis , missat detta ! / Grattis , missat detta !
igår 19:32
Grattis, bra för kancera, blir säkert inröstad som ny i styrelsen,
samt ökar eller breddar forskningen.

https://www.ssmf.se/nyheter/ssmf-forskare-koordinerar-internationell-coronastudie/

Läser denna regniga dag SVD artikeln 6/5 skriven av professor Inger Enkvist som svarar på den artikel hon skrev tidigare den 18/4 om "ideologiseringen vid Universiteten/högskolor och sen dess fått mängder av e-brev och samtal med intressanta erfarenheter och synpunkter.
Tack för det.
Hade jag haft ork ( efter många dödsfall i min nära familj ),
skulle jag skrivit en bok om 90-talets ideologisering som även drabbade mig.
Inger Enkvist skriver att staten är den största huvudsakliga finansiären av forskningen
och därför känner många sig ofri att protestera osv..
Det visste jag inte.
(Läste att Novo Foundation donerar ut fler miljarder än Bill Gates med fru).
Läser hur flertalet miljarder delats ut även från våra stora Svenska Stiftelserna, så hur ser statistiken ut, verkligen?
Hur är det möjligt att allt som sker och skett och inte tas upp mer till debatt i media ?
Tystnadskultur är motsatsen till demokrati. Att enbart lära sig acceptera och inte argumentera utplånar demokratin, finns överallt här när jag jämför med mina 20 år utomlands.
Idag är det Europadagen, 9:e maj, Tystnad råder.
Det stora EU-mötet i Porto, ( den sociala pelaren) 7-8 maj är avslutat, mycket viktigt men vad ser vi på TV.
Var är den stora debatten, om tex. minimilöner osv.
Forskares anslag inom EU och utanför ?

Behövde skriva av mig, pandemin börjar påverka, men nu kommer värmen.😊

ps. Arre83

Det stämmer om du enbart speckar och inte tänker köpa stam-aktien sen.
Kan bli trångt vi utgången då veckans handel blir kort samt tveksamt att aktien går till den nivå du räknar på, men "who knows"/ds

trevlig kväll alla!
Redigerades igår 19:36
Kancera AB / Närmaste tiden blir extremt intressant! / Närmaste tiden blir extremt intressant!
igår 18:27
Längesen man var inne och skrev här. Tycker nivån på vissa personer varit väldigt låg och då känns det lönlöst att skriva här.
Hursomhelst, riktigt intressant tid nu i Maj. Tror vi får se rekyl upp och flera positiva PM kommande vecka. Jag ligger lång och har köpt på mig mer under nedgången, fortfarande väldigt bra pris på aktien just nu men tror verkligen vi kommer se många blå dagar framöver.
Redigerades igår 18:29
Kancera AB / TR vs Stam / TR vs Stam
igår 13:02
Många som verkar ha svårt att förstå (eller låtsas) varför många gärna köpa TR framför Stam till "överpris". Den stora fördelen är ju självklart att TR ökar mycket mer än Stam gör.

Rent matematisk så om Stam ökar med 6kr från dagens kurs på 13,84kr till 19,84kr så blir det en procentuell ökning på ca 43,35% men samtidigt så skulle detta innebära att TR skulle öka med 1kr (6st TR → 1st stam) från dagskursen på 0,34kr till 1,34kr vilket motsvarar en ökning på 294,11%.

Så potentialen för snabba pengar är alltså mycket större på TR.

Nackdelen är ju dock att det går lika snabbt åt båda hållen och att TR blir värdelösa om kursen<12,70kr
Kancera AB / som @boråsbonnen säger / Some of the aggression on the forum is probably misplaced.
igår 11:28
Maybe it should be directed toward the exchange and primary some of the players acting on it. It"s nothing Kancera or any company can do to act upon that, if some actively use money as a tool and are ready to work in the grey zones of the rules to get where they want. That in a sector where timelines often change and the often sparse information also sometimes is hard to interpret. Or maybe it should be directed inwards by the investor and the information that is used as a guidance for the investment.

It"s the stock-exchange, for some it"s work, for some it"s a investment, for some a spice in life and for some an addiction. It would be naive and pretty dumb to think that a stock price always mirrors the actual value of a company.
Kancera AB / Visst drog Kancera ned byxan för aktieägarna.Jag ligger mins 70%!Vem trodde på denna utvecklin? / Visst drog Kancera ned byxan på aktieägarna.Jag ligger mins 70%!Vem trodde på denna utveckling?
igår 10:57
Visst drog Kancera ned byxan på aktieägarna.Jag ligger mins 70%!Vem trodde på denna utveckling?
Nu tror jag att det vänder.Eller vad tror ni?
Redigerades igår 10:58
2021-05-08 19:33
Men snälla nån, hur kan du säga så?! Förmodligen 95% av alla Kanceraägare tillhör just nu förlorarskaran, med åtminstone 10-70% minus. Ingen av oss kunde förutse den riktade emissionen och företrädesemissionen. Mycket av den diskussion som förts på detta forum har handlat om ilskan att få byxan neddragen med kallingar och allt inför snyggaste tjejen i plugget...
Redigerades 2021-05-08
2021-05-08 18:51
Om APO-dos har rätt, ge oss mer info,
kanske vi kan hjälpa till.
Man kan räkna ut visst GAV, och räkna på
vad som bör göras för bättre chans för dig.
Maybe we can help 😏

https://www.youtube.com/watch?v=tBBw1MEOMWI

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Kancera AB - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -