Guard Therapeutics

igår 23:09 IP: TUO7wRdUs
Marknadspotentialen är stor isf. Räknat på denna marknad och med bara 1/3 andel, och en fördubbling (!?) av antalet aktier i bolaget så blir resultatet ändå otroligt bra per aktie.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Guard Therapeutics Intl. 1,198 9,11% 1,2 -0,17%
igår 20:38 IP: NcH9h0Zg4
Fortfarande en mkt prisvärd aktie. Ser en uppsida de närmaste veckorna runt 80 procent, runt 2 kr, men den lär fortsätta uppåt mot 5 kr om resultaten blir positiva, vilket jag tror på. Känns mkt stabilt just nu. Positiva tongångar i bolaget nu. Känns som hela sektorn har momentum. Guard har mkt goda förutsättningar och triggers i närtid.
Guard Therapeutics / Mönstret känns igen / Och där gick proppen ur!
igår 19:34 IP: fD7k+LuNX
Tror triggern kom idag. Fortfarande väldigt billigt!
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Guard Therapeutics Intl. 1,198 9,11% 1,2 -0,17%
Guard Therapeutics / Några av er kommer säkert ihåg Juli 2019...Guard Therapeitics...Kursresa.. 1kr—2.70kr...på 2 veckor...Återstår att se om vi slår rekord denna gång ?!!... Redeye Bullcase 5kr...⭐️ / BLOCKBUSTER POTENTIAL : Läs VD ordet och bli vis av kunskap : Vi bedömer att ROSgard skulle kunna nå en årlig försäljning på 7 miljarder kronor...
igår 17:30 IP: Q1Fwz1XKW
BLOCKBUSTER POTENTIAL :
Vi bedömer att ROSgard skulle kunna nå en årlig försäljning på
7 miljarder kronor...enligt VD.

VD TOBIAS AGERVALD HAR ORDET:
Akuta njurskador drabbar årligen över 13 miljoner människor, bland annat i samband med större kirurgiska ingrepp, organtransplantation och blodförgiftning. Dödligheten är hög och de som överlever riskerar att utveckla en kronisk nedsatt njurfunktion, med allt vad detta innebär i form av ökad sjuklighet och minskad livskvalitet.
Guard Therapeutics läkemedelskandidat ROSgard har i prekliniska försöksmodeller visat sig kunna effektivt skydda njuren, och även andra organ, genom att neutralisera fria radikaler, understödja reparationen av vävnadsskador och skydda cellens kraftverk, mitokondrierna. Det faktum att vi observerat en samstämmigt god effekt i många olika typer av försöksmodeller, kombinerat med att ROSgard utgår från en kroppsegen substans, stärker vår tro på att liknande effekter ska kunna uppnås i framtida studier på patienter.

KLINISKA STUDIER
Vi har under det gångna året tagit ROSgard från den prekliniska utvecklingsfasen och in i de första kliniska studierna – en betydande framgång i utvecklingen av ett läkemedelsprojekt. I ett första steg av det kliniska fas 1a-programmet undersöktes säkerheten, tolerabiliteten och farmakokinetiken av ROSgard i enstaka, stigande doser i friska försökspersoner. Baserat på positiva studieresultat kunde vi gå vidare med en studie av upprepad dosering och resultaten från detta delsteg förväntas bli tillgängliga under sommaren. Dessutom pågår för närvarande en studie i personer med nedsatt njurfunktion vilken kommer generera värdefull kunskap inför utformningen av det fortsatta utvecklingsprogrammet.

STUDIE INOM HJÄRTKIRURGI
Nästa viktiga steg i den kliniska utvecklingen av ROSgard är en studie i patienter som genomgår öppen hjärtkirurgi, med användning av hjärt-lungmaskin. Parallellt pågår förberedelser av ett globalt fas 2-program inom denna indikation. Det finns flera orsaker till att vi valt att i ett första skede fokusera på just detta användningsområde för vår läkemedelskandidat. Patienter som genomgår hjärtkirurgi utgör en högriskgrupp för akut njurskada, med en incidens på över 50 procent bland de mest utsatta individerna. Risken för allvarliga och kroniska följdverkningar är betydande. Tillgången på patienter är god, det handlar om en kort behandlingstid, effekten kan utläsas snabbt med hjälp av metoder som är accepterade av de regulatoriska myndigheterna. Inget läkemedel som angriper orsaken till skadorna finns tillgängligt på marknaden och endast en av de läkemedelskandidater som befinner sig under utveckling har visat effekt i människa.

LÖNSAM MARKNAD
Vi bedömer att ROSgard skulle kunna nå en årlig försäljning om 7 miljarder kronor inom detta användningsområde avslutar Tobias Agervald.

https://storage.mfn.se/b6d407d8-c977-429d-a376-67830a0148fb/arsredovisning-2019-guard-therapeutics.pdf
Inlägget ska ej ses som köp/sälj råd utan endast som min egen framtidsanalys för Guard Therapeutics som 2020 står inför större uppvärdering
igår 15:54 IP: ccULAypoA
Håller med delvis om "uppvärdering" då förra gången åkte vi tillbaka på ruta ett igen.
Guard Therapeutics / Mönstret känns igen / Mönstret känns igen
igår 15:29 IP: 62F3HPNfi
Säkert någon mer än jag som känner igen mönstret med slagen upp o ner som vi ser nu. Exakt likadant var det innan uppvärderingen i juli förra året och i år har vi dessutom två resultat vi invänta närmaste veckorna. Ser fram mot denna sommaren då vi kommer att få vår rättvisa värderingshöjning. Skriver inte detta för att haussa, vilket säkert någon på detta forum som missar uppgången kommer att hävda, skriver för att det är mönstret JAG ser. Häng kvar alla långsiktiga!
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Guard Therapeutics Intl. 1,198 9,11% 1,1 8,91%
2020-06-01 09:18 IP: Q1Fwz1XKW
Guard Therapeutics: Data During the Summer...Redeye Bullcase SEK: 5,00...
Worth waiting for...🍻

https://www.redeye.se/research/784362/guard-therapeutics-intervju-med-vd-tobias-agervald-video-2?utm_medium=RSS&utm_source=avanza

Enligt TA: Närmaste motstånd= 1,70kr.....Uppsida på 63%.
Enligt TA: Kommande motstånd= 18,00kr....Uppsida på 1600%

https://www.redeye.se/research/782471/guard-therapeutics-data-during-the-summer?utm_source=avanza&utm_medium=RSS
Mycket Spännande Sommar framför oss.....🍻
Redigerades 2020-06-01
Guard Therapeutics / pre-IND öte hösten 2020 / Juni - snart dags för delresultat!!
2020-06-01 08:25 IP: Qwr6aTQq1
Nu börjar det närma sig delresultat bland annat i fas1studien med patienter med njurskador.
Spännande! 🍿
2020-05-30 15:40 IP: MzgVAf6lf
Tips på en intressant bok är” 21 tankar om det 21:a århundradet”
Inom en snar framtid går det nog inte att hitta guldkorn som Guard längre då algoritmerna kommer söka och hitta rätt mycket fortare och effektivare än våra hjärnor. Så njut medan ni kan😀
Guard Therapeutics / som algoritmerna arbetar :) / som algoritmerna arbetar :)
2020-05-29 16:15 IP: u9TMS5Iqz
..
2020-05-29 11:38 IP: STDztRXle
Jag tror bolagets intention är att ha med sig en partner in i fasII - man kör två parallella fas1studier nu - varav en i patienter med njurskador. Man har i studien även med ett flertal biomarkörer - troligtvis i samråd med intressenter eftersom det är så branschen fungerar. I det läge som bolaget är nu kan en BP-partner komma in i princip när som beroende av vad de ser som "kritisk data". Se svenska stockholmsbolaget cormorant Pharma som var i fas1 när de köptes upp för 1 projekt för 4 miljarder för ett par år sedan.
Guard Therapeutics / pre-IND öte hösten 2020 / pre-IND möte hösten 2020
2020-05-29 10:36 IP: sp8fO5dd5
Guard följer sin plan och Corona påverkar inte studieförloppet beskriver VD: de kliniska studierna levererar enligt plan. Inga problem hittills med vare sig SAD eller MAD studierna, varav den senare verkar vara viktigast. Att de riktar in sig på global fas II ser också lovande ut och nu återstår deras planering inför pre-IND mötet med FDA i höst. Det skulle vara trevligt med en aktualiserad tidsplan från Guard gällande hållpunkterna framöver. Här är det värt att investera på dessa nivåer. Jag antar att de också behöver anställa fler? framöver för att ro fas II i hamn.
Redigerades 2020-05-29
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Guard Therapeutics Intl. 1,198 9,11% 1,09 9,91%
Guard Therapeutics / ojoj / Syns nog tydligt om resultaten är bra
2020-05-29 10:00 IP: Tf7bKteSo
...genom att aktien börjar röra sig i god tid innan PM. De flesta människor är till naturen näriga, och de med insikt i verksamheten kommer inte kunna hålla sig från att köpa aktier - och tipsa goda vänner. Börsen är den enklaste vägen att göra snabba pengar - i synnerhet på inside info. "Alla" större hajar nyttjar det, om än i en gråzon, och emellanåt torskar någon, men det är inte ens toppen på isberget som blir lagförda för insiderhandel. Proffsen köper endast aktier när de VET att de kommer gå upp. Småspararna får nöja sig med att chansa och hoppas;=)
Guard Therapeutics / ojoj / advisor byte
2020-05-28 15:26 IP: TUO7wRdUs
* inte nöjd med tidigare.
* bättre kommunikation och service till lägre kostnad.
* nye storägaren anser också att förändringen behöver göras

Som vanligt alltså ....
Guard Therapeutics / ojoj / Någon som kan förklara varför man byter bank?
2020-05-28 14:48 IP: ccULAypoA
...

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Guard Therapeutics - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
3-mån stibor - -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -