Glycorex

idag 16:06 IP: t1r8ARnkl
Fakta är att Glycosorb till dags datum har sålt för ca en halv miljard kronor, vilket är knappt 3 ggr så mycket som man har dragit in i kapital i bolaget genom alla tider.

Rekordkvartalen innan Covid-19 och bolagets senaste redovisning av nya marknader och nya användningsområden talar sitt tydliga språk vartåt framtida försäljning av produkten pekar.
Redigerades idag 16:07
idag 13:32 IP: QGDokiOAQ
Lägg ner snacket om glycosorb! Den produkten motiverar inte aktievärdet! De måste få fart på övriga produkter om det här inte ska bli helt pannkaka! Glycosorb motiverar värde på 2-3 kr/aktie. Jag har redan skrivit det i tidigare tråd! Jag har även skrivit att det inte är säkert att glycosorb ens skulle nått marknaden med det vi vet idag. Utvecklingskostnaderna har varit väl stora i förhållande till potentialen. Sen har vi riskaspekten vid utveckling av nya produkter. Men visst. Säljer UBP som ledningen tror så har vi synergier i fler produkter. Jag har hela tiden varit för att ta fram nya.
Redigerades idag 13:38
idag 12:52 IP: E8P3PG6ke
Bra sammanställning.
Om RA-studierna startar 2021, får vi se. De borde göra det, men det kan ta sin tid att få ihop ett protokoll och tillstånd. När väl ansökan sänds in brukar det gå ganska fort att få ett OK (1-2mån för medicinkandidater). Frågan är vilket driv "institutet" har. Jag har sett projekt som drivs av icke kommersiella organisationer gå i snigelfart.

Tror liksom du att det sker ngt. konkret med USA under 2021.
Det finns flera möjliga vägar dit.

Besked om att studier med Glycosorb ABO för njurtrx. skall starta i USA.

Användning av Glycosorb ABO utan ett OK från FDA. Tänker på hjärttransplantationer hos barn i första hand.

Besked om att en uppföljande UBP-studie skall påbörjas i USA. En studie är redan genomförd.

Besked om att en studie kring universellt helblod och/eller universella trombocyter skall genomföras och att vi får mer konkreta uppgifter om vilka sjukhus/blodbanker/partner man skall samarbeta med.

Kursen har under 2020 stått betydligt högre än där den är nu. Sälv har jag merparten av mina aktier i en ISK eller KF. Men jag känner andra investerare vilka har en del av sina aktier på vanlig depå, för att kunna kvitta vinster mot förluster. Det kan vara så att en del av den kurspress vi ser beror på att några säljer förlustaktier. Om det stämmer, bör kursen vända upp efter jul.
Redigerades idag 12:56
idag 10:43 IP: W+ulkx3dx
Bra summering 0009!
Själv blir jag förvånad varje dag när jag ser att kursen går ner.. vi är många som sagt det förut men jag säger det igen.. snart smäller det och kursen kommer att rusa. Frågan är inte om bara när, kanske krävs ett listbyte och/eller rapport som visar bra försäljning av tex.UBP.
Jag säljer inte nu!

Äger själv akter i bolaget och alla gör som dom vill med köp och sälj.

/M
Redigerades idag 10:44
idag 09:11 IP: BMLDFsc10
Bra summerat.
Jag tror spekulanter intagit start-position för G under 2021. Därav den låga omsättningen senaste veckan. Januari kommer bli en rivstart.
idag 08:53 IP: 3KZNbNQFl
Glycorex har gjort ett bra arbete med Glycosorb i EU. Ligger på ca 40% av potentialen(80miljoner). Inte många bolag som klarar 40% av marknaden. Att Glycorex har möjligheten till detta medför en mycket spännande utveckling i närtid. Lätt att glömma detta!

Framtiden för Glycorex redan idag godkända produkter(Glycosorb, UBP)bör generera högre aktiekurs:

-Glycosorb i EU, målet är att öka försäljningen över 40% av marknadspotentialen. (Vinst minst 10M)

-Glycosorb i Indien, Mexiko och Turkiet. Produkten säljs Idag i Indien,Mexiko och väntar på godkännande i Turkiet Q1 2021. (40% ger ca 50M- vinst ca 40M)

- Glycosorb. Stamcellstransplantationer (tar marknaden mycket fort) potential i EU 100M.
(40%ger 40M vinst 30M)

Glycosorb möjlighet att växa från idag med ny VD:
Vinst -Glycosorb EU 10M, Glycosorb Indien, Mexiko och Turkiet 40M, Glycosorb stamcellstransplantationer i EU 30M.
Ger 80M i vinst- kurs 25-30kr

Nya produkten UBP som är CE-märkt och godkänd för försäljning i EU.
Mycket större potential än Glycosorb och kommer att ha flera ben att stå på framöver.( UBP-helblod , UBP-trombocyt och UBP- plasmabyte för autoimmuna sjukdomar m.m)

Om Glycorex lyckas med samma bedrift att ta 40% av marknadspotentialen 1miljard i EU. (Vinst minst 250M kurs 60-80kr)

Bonus framöver:

-Glycosorb till USA,troligtvis startar studier 2021.(blev uppskjutet för covid-19).

-Glycosorb globalt inom stamcellstransplantationer.

-UBP till USA. Flera blodbanker visar stort intresse.

-UBP till Indien, Mexiko och Turkiet där man redan finns.

-Framtidens närmaste produkt RA som ska testas på människor. Studien startar 2021.
Här finns inga bra behandlingar att tillgå idag. Enorm potential, bara i EU mellan 5-50 miljarder. Inom RA projektet samarbetar Glycorex med en hemlig partner.

Glycorex har även flera produkter i pipeline, som idag ligger på is.

Jag har svårt att förstå att folk säljer aktier på denna nivå!

(Jag äger aktier i bolaget, alla tar sina egna beslut)
Redigerades idag 08:54
Glycorex / Röda Korset USA vill ha mer konvalescent plasma / Röda Korset USA vill ha mer konvalescent plasma
idag 07:32 IP: gYDiVSZD1
MADISON, Wis. (WMTV) - As coronavirus cases continue to climb, The American Red Cross is in “critical” need for more convalescent plasma.

Convalescent plasma from people who have recovered from COVID-19 contains antibodies that can help patients currently battling the virus.

“We have heard from our hospitals that the need for convalescent plasma has been super great,” said Laura McGuire, external communications manager for the Red Cross.
https://www.nbc15.com/2020/12/04/red-cross-reaches-critical-need-for-convalescent-plasma/
igår 20:35 IP: +s4ABNvDD
Man ska inte behöva bli bränd på bål för att föreslå möjligheten för ett uppköpsscenario även om det förmodligen är önsketänkande. Jag håller med dig att det tär på humöret med den senaste tidens obarmhärtigt långt utdragna, om än, långsamma nedgång vad gäller aktiekursen.
Men jag delar flera forumskribenters uppfattning att det fundamentala läget för bolaget aldrig varit så bra:)
Redigerades igår 20:35
igår 17:20 IP: a3mAR4gpE
Saxar från länken som handlar om att Biden-Harris administrationen skall satsa på njurhälsa/sjukdomar.

Promptly implement plans to create an Office of Transplantation within the Department of Health and Human Services.

The nation’s complex organ transplantation system is siloed, inefficient, and lacks accountability. This inefficiency contributes to the fact that 12 kidney patients die each day awaiting a lifesaving transplant. An Office of Transplantation within the Department of Health and Human Services can better coordinate and align the diverse and competing interests that contribute to the inefficiencies in our current system.
A specific focus of this office should be to address the significant disparities facing African American or Black and Non-white patients in accessing a transplant.

Pontus berörde också kostnaderna i USA för njursjukdomar. De tar en enormt stor andel.
Billigare att transplantera än att ge dialys.
Glycorex / Alla kopplingar till Österrike / Den teorin är helt befängd.
igår 17:12 IP: 6Tb577Q4c
Hej Botnik,
Jag har stor respekt för dig och din frustration. Du och jag hade ett trevligt samtal efter stämman 2019.
Din teori om utköp och avnotering är däremot helt befängd. Tror du att den riktade emissionen hade kommit till stånd om så vore fallet.
Nej då är det bättre att du argumenterar för att jorden är platt.
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Glycorex Transplantation B 12,35 -0,4% 12,25 0,82%
Glycorex / Glycorex Transplantation - Stora Aktiedagen Stockholm 2 december 2020 / Glycorex Transplantation - Stora Aktiedagen Stockholm 2 december 2020
igår 16:38 IP: 6NQtsI8XC
https://www.youtube.com/watch?v=1lWUTSmPaGU

Om någon vill kolla på Pontus presentation så ligger länken här.
igår 16:34 IP: +ZikmGtlm
Osäker kan ha varit Xvivo. I vilket fall resonemanget var att det var viktigt att vara noterade i USA för att bolagen i med tech värderas mycket bättre där. Sannolikheten att det kommer hända med detta bolag är väl ca 0,00% i runda slängar. Man ju i alla fall drömma.
Redigerades igår 16:35
Glycorex / Glycorex har alla möjligheter att göra samma resa som XvivoPerfusion, men det kommer ta tid. / Glycorex har alla möjligheter att göra samma resa som XvivoPerfusion, men det kommer ta tid.
igår 16:29 IP: 6Tb577Q4c
Hej,
Vi är nog alla överens om att det inte saknas triggers i Glycorex. Dom behöver jag inte jag räkna upp igen.
Jag lyssnade av Pontus presentation igår och det var ett hyfsat bra lyft från tidigare presentationer av bolaget. Jag tyckte personligen att man borde uttryckt viljan av att komma in på USA-marknaden betydligt starkare. Även när det gäller byte av lista. Alla fördröjningar ger en bild av ett bolag som inte har tillräckligt med resurser. Man har dock blivit betydligt bättre på den sidan.
Den riktade emissionen på 40 Mkr var den största som Glycorex har gjort. Över tid så har man fått lägga olika applikationer åt sidan för att prioritera mer angelägna projekt.
Det är ingen bra strategi. Resurser behövs för att utveckla samtliga applikationer men även nya.Hemsidan har enbart riktat sig mot investerare i första hand och inte mot bolagets tilltänkta kunder. Bolaget är fortfarande totalt okänt för många investerare.
Man har en första produkt glycosorb-ABO som nettoomsatte 36 mkr 2019. Efter att ha följt bolaget sedan 2003 så känner jag väl till historiken. Jag skulle kunna räkna upp betydligt flera argument.
Men nu till det POSITIVA.
Alla tidigare invändningar är nu historik. Jag förstår att många är otåliga.
XvivoPerfusion är ett mycket välskött bolag. För en tid sedan utannonserade man en förvärvsstrategi och gjorde en nyemission på 500 mkr. Kort därefter förvärvade man ett holländskt
bolag som en komplettering av strategin. Det ledde till förhöjda riktkurser och bolaget har nu passerat ett börsvärde på 9 miljarder kronor.
Ingen analyserar Glycorex och därför kommer inga motsvarande uppgraderingar.
Med rätt fokus samt uppskalning av bolaget så har Glycorex alla möjligheter att påbörja samma resa som XvivoPerfusion. Det kanske även kommer kräva en rejäl ägarförändring i bolaget. Redan nu borde man gjort en betydligt större emission.
Trösten på kort sikt är att bolaget är väldigt lågt värderat. Både sett till risken och framtidsförutsättningarna. Jag har åtskilliga gånger påpekat att det kommer ta tid men from 2021 och framåt så ser det väldigt ljust ut.
Trevlig helg
Värdepapper Senast bet. % idag Senast bet. vid publicering % sedan dess
Glycorex Transplantation B 12,35 -0,4% 12,1 2,07%

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

Glycorex - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -