På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

C Security Systems

Rubrik Av Publicerat
INVESTERING. MalteB 21-05-15 13:09
Yepzon Kunder Telia, Valmet, Telefonica och Los Angeles County. INVESTERING 21-05-15 12:56
zuttzutt. MalteB 21-05-15 12:35
- zuttzutt 21-05-15 12:09
INVESTERING. MalteB 21-05-15 11:53
Investering. Thocall 21-05-15 11:42
- zuttzutt 21-05-15 09:51
Fritzklyka. MalteB 21-05-14 20:35
Yepson Fritzklyka 21-05-14 19:58
Conta Thocall 21-05-14 19:16
😂🤣 ute finns så många som helst conta 21-05-14 17:24
INVESTERING. MalteB 21-05-14 16:59
Helt rätt MalteB INVESTERING 21-05-14 16:12
zuttzutt. MalteB 21-05-14 15:47
- zuttzutt 21-05-14 15:18
1/317 »
igår 13:09
Självklart är C-pod inget konkurrerande varumärke för bolag som tillverkar vanliga GPS-trackers. Under varumärket C-pod ligger i huvudsak produkter utvecklade för en nischad marknad. Med varumärket Spåra konkurrerar dock CSEC med andra bolag som tillverkar vanliga GPS-trackers.
C Security Systems / Yepzon har kunder som Telia, Valmet, Telefonica och Los Angeles County. / Yepzon Kunder Telia, Valmet, Telefonica och Los Angeles County.
igår 12:56
De som jag la ut igår med länkar efter kl.22, låg kvar till strax innan 09:51 idag. (09:51!)

Som sagt ingen smart idé att radera!
Som jag skrev tidigare idag, skribenter/skribenterna/läsarna= allt kopieras & hamnar i andra aktiegrupper/plattformar.

Thocall fyfan vad jag 😂😂😂 med osthyveln.
Osthyveln uppfanns 1925 av norrmannen Thor Bjørklund som fick patent på den samma år.

Men du såg att jag hade koll med de jag la ut med länk. ?-efter fakta!
Re; Detta är väll med fakta? Raderanna!!!

Ja inte änns de har Spåra Group AB koll på, så raderanna??? Där har ni nått faktafel att radera på hemsidan.

Ni minns när Conta skrev att nu säljer Spåra grundarna ut alla aktierna.

Allt kopieras/bokförs tid,dag,år som vilka banker= föredettingar som vräker ut sina aktier på marknaden.
Föredettingar=ingen insynsförsäljng, de är sånt som Conta har koll på & lägger ut, som dom smarta har koll på & kopieras.

De är tyvärr så här att C-Pod trackerna är inga konkurrenter till typ Yepzon+flera, de finns länk med siffror på de kvartal efter kvartal år efter år att bara kolla upp för vem som helst.

När de gäller Spåra trackern så är de ju så att dom måste få 100% ordning på tekniken innan försäljningen.

Sen kan man undra över att ha egen shop?
Tillsammans med Osthyveln🇸🇪

Detta gillade jag!
Jordbruksverkets finansiering om drygt 5,5 miljoner kronor. Spåra tracker!

Stämman
Nu ser de ut som att de kommer komma enormt massa aktier? Utspädning på dagens kurs kontra några kr/kurs är väldigt stor skillnad i utspädning, de behövs ett så många gånger tidigare Ryss-Pm igen för att få upp kursen över kronan.

Men ett riktigt trovärdig Pm angående Spåras GPS-trackern tillsammans med Vetzoo, där har vi en konkurrens kraftig återförsäljare i Europa.
Redigerades igår 13:01
C Security Systems / Yepson / zuttzutt.
igår 12:35
Japp, exakt så! Branding och marknadsföring är the name of the game. Branding har CSEC redan börjat med, och en av de första sakerna Jacob gjorde när han tillträdde som VD var att anställa för att just jobba med branding och företagskultur. Det är en prioritet, och det börjar verkligen märkas nu. Ny grafisk profil, ny logotyp, och snart en helt ny produktkategori. Bara marknadsföringen som de måste köra på hårt nu. Men där känner jag mig också trygg, allt indikerar på att de kommer vara aggressiva (läs: mer aggressiva än de någonsin varit tidigare).

Om vi pratar teknik så spelar det ju inte jättestor roll om Spåra är mer imponerande om ingen känner till dem, eller hittar produkten. Här är jag supertaggad på lanseringen av Spåra för hundar. Om den använder Powerfoyle som material så räknar jag med omnämningar i internationell media, gratis marknadsföring och gyllene exponering. De första två produkterna som har presenterats nu i vår med Powerfoyle har fått helt brutalt mycket global uppmärksamhet. Huvudfokuset i artiklarna är nästan alltid på Powerfoyle och inte produkterna som använder materialet, men produkterna får ju gratis marknadsföring tack vare det.

Är lite nervös inför prissättningen av Spåra för hundar. Den har ju beskrivits som en premiumprodukt, och är byggd med ett helt nytt material. Om produkten är överlägset bra och snappas upp av husdjursbloggare och teknikrecensenter så kanske ett högre pris kan funka. Men det får inte bli som med C-pod, originalmodellen, där den var tekniskt överlägsen andra båtlarmsystem men på tok för dyr för de flesta båtägare (med mindre, billigare och mellanstora båtar) som inte köpte den.

Vi vet ju att det är därför försäljning mot försäkringsbolag i Europa aldrig har genererat några imponerande siffror, för att avtalen utformades efter modermodellen av C-pod som var för avancerad och dyr för den stora majoriteten av kunderna som omfattades av avtalen. Tekniskt överlägsen produkt, ja, men för dyr. Prissättning är inte enkelt.

Vilken väg hoppas ni andra att CSEC väljer att gå med Spåra för hundar, rent prissättningsmässigt?
Redigerades igår 12:37
igår 12:09
Håller med dig helt och hållet. Intressant med konkurrenter men rent tekniskt är det ingen match för csec, vi får se vilka som skapar bäst brand tsm med smartast mafö, jag litar på ledningen i csec, framförallt VD som verkar kompetent.

Kul att se att de iaf finns ett stort intresse hos ÅF.

/ zz
igår 11:53
Fortsätt posta länkar du hittar som är relevanta, det uppskattas. Vad jag vet så kan ingen radera andras inlägg. Det här forumet är till för att diskutera och tipsa om ALLT som är relevant för bolaget, precis det du gör. Så fortsätt!

Jag hade som sagt missat helt att de skulle noteras, så jag är jätteglad att du länkade. Kul med konkurrenter även på börsen! Håller med Fritzklyka om att deras produkter inte är imponerande rent tekniskt, men det spelar ju inte så stor roll. Kul att de har ett par större kunder, precis som CSEC.

När man ser bolag i samma bransch som ett bolag man själv äger aktier i så är det ju alltid värt att hålla ett öga på dem. Det finns ju hur många bolag som helst som tillverkar GPS-trackers, men det här är intressant för att det noteras. Ska bli spännande att följa dem framöver! Vi ska komma ihåg, dock, att de bara är konkurrenter på Spårafronten. CSEC:s "huvudbransch" är fortfarande båtmarknaden med C-pod.
igår 11:42
Nu är du vell endå lite taskig. Osthyveln är en norsk uppfinning. Ska du ta bort det enda dom har lyckats åstakomma. Lol.

Jag kikar på telefonen när jag är inne. Och jag har stora problem med att få fram det som skrivs. Ibland måste jag uppdatera kanske 5ggr för att få med inlägg. Så vad är det som tagits bort?

Tror inte conta har koll. Han skriver 5 min innan stängning och vill få folk att sälja.
Conta är nog knappast inne på forumet så pass ofta så att han har koll på inlägg.
Hans mål är att förstöra och få folk att sälja. Han vill enbar in billigare.
När det är så pass låg omsättning som vi har just nu. Så är det lätt att påverka kursen. Och det vet conta. Contas senaste inlägg var också strax innan stängning. Så varför ska man komma in och skriva negativa saker typ 5 min innan stängning?
Redigerades igår 11:49
igår 09:51
Haha! Jo, för vi kan ju radera inlägg här...

Är du rädd? Snsrt kommer väl din sedvanliga kommentar efter massiv uppgång, ”köpte 30min innan pm, sålt på toppen, tack för pengarna, detta är ett sjunkande skepp, snsrt konkurs, hit dit hit dit......”

Lägg ner vännen, jag förstår att du ej har det lätt men du gör det alldeles för lätt för oss. :)

/ zz
C Security Systems / Yepson / Fritzklyka.
2021-05-14 20:35
Bra inlägg, tack! Håller självklart med dig om att det absolut finns fördelar med att ha en egen e-handelsplattform. Som sagt, jag förstår fullt ut varför CSEC har valt att gå den vägen. Men det kommer hänga på att folk ens känner till Spåra och hittar dit. Då pratar vi om personer som googlar runt lite innan de gör ett köp, och läser recensioner och liknande, vilket sannerligen inte är alla personer i dag. Vi behöver inte ens prata om enbart äldre personer. Nu tror jag väl att rätt många av oss aktieägare i CSEC är tekniknördar i någon utsträckning, men många personer gör verkligen noll research innan köp. Marknaden för dem utgörs av det som finns hos teknikbutikerna, fysiskt och online.

Din tredje punkt är väldigt bra. Det finns en anledning till varför CSEC själva säger att Spåra inte är till för levande varelser. Om du ska ha en tracker för husdjur eller barn (!) så ska den vara gjord för det. Vi pratar då om enheter som ska hålla koll på LIV. Av den anledningen så marknadsför ju inte Apple sina nya AirTags (som ej är GPS-trackers) för varken djur eller barn, för att det vore livsfarligt med tanke på begränsningarna som tekniken AirTags använder sig av har. De skulle aldrig kunna gå ut och säga "köp den här för att hålla koll på dina barn eller djur". Så jag reagerade också på att Yepzon rekommenderar till både barn och djur. Med den batteritiden som de har känns det livsfarligt att förlita sig på den.

Och det är därför CSEC utvecklar Spåra för hundar, och senare Spåra för katter, produkter som kommer tillverkas med ett material som ger dem ett inbyggt skyddssystem som ingen annan tracker har: evig batteritid. Mer specifikt, batterier som man aldrig behöver komma ihåg att ladda eller byta ut. Vilket ger en trygghet till djurägaren som aldrig behöver oroa sig över "har jag kommit ihåg att ladda trackern?" när hunden är bortsprungen i skogen. En djurtracker är ju värdelös utan ström.
2021-05-14 19:58
Bra att du hittade detta bolag Investering.

För det första, Spåra och Yepson är till en början snarlika och det var väl så långt som du kom Conta. Både är en typ av tracker.

För någon som är lite mer intresserad än att bara prata massor med skit så kan man ju som Malte diskutera kring bolagen och väga för och nackdelar.

Lite snabbt Yepson vs Spåra
1. Spåra använder sig av den senaste tekniken medan Yepson använder sig av gammal teknik.
Om man köper en Spåra idag så kommer det vara en helt annan produkt om ett år, om man använder sig av den senaste tekniken så räcker det att endast göra uppdateringar i mjukvaran vilket Spåra hela tiden kommer göra. Yepsons GPS kommer fortfarande ha samma funktioner om ett år.

2. Batteri tiden går inte ens att jämföra. Yepzon håller några dagar och enligt recensionerna så verkar det vara mindre än det. Spåra håller betydligt längre, dock är Spåra en ny produkt så kan nog finnas en del förbättringar även här. Men Yepson har funnits sen 2013 och Spåra har sålts egentligen sedan november 2020.

3. Spåra är till för förmål och inte levande varelser. Ett stort + anser jag att gör specifika produkter mot användinignsområden som djur, människor etc. Yepzon är en och samma produkt ungefär, man betalar alltså för funktioner som man inte kanske har användning för.

4. Spåra är betydligt billigare. Behöver inte säga mer,

5. Hundhalsband kommer börja säljas snart, förmodligen kommer den slå Yepsons produkt på alla punkter gånger 10 om man vill spåra sin hund.

6. Att ha en egen websida och fokuser på google annonser och liknande är verkligen 2020. Att använda återförsäljare som också ska tjäna pengar är 2010. Allt fler handlar på nätet och betendet på nätet är att om man vill ha en produkt så googlar man på det och så klickar man på första bästa. Testa att göra det så ser ni vilken som kommer först. Bättre marginaler också, men som Matle säger så kan det också vara en nackdel att inte finnas hos Elgiganten eller liknande. Dock så måste man ju ändå klicka in på Yepson för att köpa abonnemang.

Tycker Spåra är bättre på de flesta punkterna och att det finns någon SOS knapp på Yepzon är ju verkligen super bra. Spåra har inte en sådan eftersom den enbart är ämnad för föremål.


(De flesta pensionärerna börjar mer och mer ha smartphones och smart klockor. Är ju också endast en knapptryckning till SOS där med. Vad är enklast??)

Är aktieägare så detta inlägg blir ju såklart vinklat. Men kom gärna med invändningar så kan vi ha en bra diskussion.

2021-05-14 19:16
Du e rolig du. Som försöker komma in billigare. Men kul att du hänger kvar här och vill köpa iallafall. För du brukar ju skryta om när du säljer på "toppen". Ha nu en trevlig helg så hörs vi på måndag.
C Security Systems / Ny aktie / 😂🤣 ute finns så många som helst
2021-05-14 17:24
Och nu är en konkurrent på väg till börsen.
Ni har börjat radera inlägg som inte passar här. 😂
Nu skriver ni hur csec är bra...
Testa discord!
Är ni rädda nu?
Redigerades 2021-05-14
C Security Systems / Ny aktie / INVESTERING.
2021-05-14 16:59
Ja, det är ju det här som är det kittlande med Spåra. Det finns otroligt stor potential, och det är just därför innovationsprojektet för Jordbruksverket är det som jag personligen tycker är mest spännande med CSEC. Om det mynnar ut i en kommersiell produkt eller inte får vi ju se, men CSEC får mycket erfarenhet i och med projektet, där de kommer utveckla befintlig teknik men dessutom bredda sin kompetens inom AI/maskininlärning.

Vi vet ju att företag visade intresse för Spåra redan innan den ens börjat marknadsföras för företagsmarknaden. Som aktieägare är det ju det här man vill se framöver. T.ex. ett kommunalt företag som gör en klumpbeställning på 200 enheter, och fraktbolag och gruvbolag som vill ha skräddarsydda lösningar. En sak som kan hjälpa CSEC att sälja in Spåra är att de på C-podsidan har haft avtal med några av Europas största försäkringsbolag, vilket är en rätt schysst referens ur ett kvalitetshänseende.

Håller verkligen med zuttzutt om att det ska bli spännande att se hur Yepzon värderas av marknaden sen. Deras produkter erbjuder ingenting unikt, förutom egentligen SOS-knappen. Men de är redan etablerade, på ett sätt som Spåra som varumärke inte är. Tror inte att knappt någon ens har hört talas om Spåra, vilket är ett problem. Igen: är tveksam till valet att satsa på en egen e-handelsplattform. Förstår såklart CSEC:s tankegång kring skalbarhet och kontroll, men produkter i butik ger en exponering som är svår att matcha när vi pratar om privatkonsumenter. Tractives VD sa ju att nio av tio hundägare i Tyskland, den största marknaden, inte ens vet att GPS-tracker för hundar som produktkategori (!) existerar. Då kan man lätt se att produkter kan få problem med att nå ut om de inte marknadsförs korrekt, och på rätt ställen.
C Security Systems / Ny aktie / Helt rätt MalteB
2021-05-14 16:12
1.Skulle dock absolut säga att Yepson är en konkurrent.

2.Spåra bara lever på deras egen webbshop.

Yepzon ™ Freedom, en GPS-tracker med SOS-knapp, har integrerats i Securitas sändarsystem, som för närvarande används i den kommunala sektorn av hundratals socialarbetare och mobila vårdpersonal.
https://yepzonsolutions.com/case-securitas/

Stora Enso has integrated Yepzon i
https://yepzonsolutions.com/cases/

https://pocketfinder.com/

Kontakt Europa, US , Asia
https://yepzonsolutions.com/contact/
Redigerades 2021-05-14
2021-05-14 15:47
Alla trackers drivs på batteri. Jag antar att du syftar på att batteriet inte är självladdande, vilket Spåra för hundars batteri kommer vara, tack vare (troligen) Powerfoyle. Skulle dock absolut säga att Yepson är en konkurrent. Och skulle också säga att CSEC är i ett underläge per automatik gentemot andra tillverkare av vanliga GPS-trackers så länge som Spåra bara lever på deras egen webbshop.

Spåra, och senare Spåra för hundar, kan vara hur bra som helst, men det kommer inte spela så stor roll om köpare inte hittar produkterna på ställena där de letar. Ska man sälja via sina egna kanaler gäller det att folk känner till produkten. Det är ju där CSEC har ett kritiskt jobb framför sig nu, i att marknadsföra Spåra för hundar. Vi har fått rätt tydliga signaler som tyder på att de kommer ta det här seriöst.

Hoppas, precis som du, på ett lanseringsdatum snart! Har lyssnat på ett antal längre intervjuer med Giovanni och vet att Exeger verkligen vill få ut produkter som använder Powerfoyle på hyllorna, för att det inte blev något förra året. Så jag kan tänka mig att de har bistått med all hjälp som de kunnat ge, och implementeringen av tekniken i Spåra för hundar ska ju redan vara testad och färdig. Antagligen återstår optimering av hårdvara och mjukvara. För min del får CSEC gärna hålla på lanseringen om det innebär att produkten släpps med färre barnsjukdomar. Tidsplanen är ju lansering utanför Sverige en månad efter lansering här. När produkten släpps utanför Sverige måste den vara bra, för vi kommer behöva alla recensioner och omnämningar i media för att det ska gå vägen.
2021-05-14 15:18
Återigen ser det ut som en fotboja som ska fästas på hundhalsbandet, likaså går deras produkt på batteri. Kul att priset ändå är högt satt, 99 euro skojar man inte bort.

Finns ju absolut ingen konkurrens, hoppas dock Yepzon värderas högt, då följer vi med i värderingen.

Förväntar mig ett startdatum för lansering senast vid rapport.

https://discord.gg/PcK2ZS5y
Länk till discord.

/ zz
Redigerades 2021-05-14

Har du synpunkter eller åsikter om forumet? Vänligen kontakta oss på forum@placera.nu.

C Security Systems - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
- -
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
- -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -