På Placera och Avanza använder vi cookies för att säkerställa funktionalitet, personalisera innehåll och annonser och för att analysera hur sajten används. Genom att godkänna accepterar du att cookies används. Läs mer och hantera inställningar

Placeras forum stänger tillfälligt

Nu utvecklar vi nästa generations forumtjänst


Nu inleds arbetet med att bygga om Placeras forumtjänst. Ambitionen är att skapa en mer transparent och användarvänlig plattform för alla som älskar att diskutera aktier.

Under arbetets gång är Placeras forum tillfälligt stängt. Forumet har växt kraftigt i antal användare och innehåll de senaste åren, samtidigt är tjänsten byggd på äldre teknik. Det har medfört att det tekniska underhållet nu blivit ett mycket resurskrävande arbete för oss. För att frigöra resurser och så snabbt som möjligt kunna erbjuda en uppdaterad version har vi valt att stänga forumet och fokusera alla resurser på att bygga nästa generations forumtjänst.

Vi kommer därför nu också avsluta alla befintliga användarkonton kopplade till Forumet då den nya tjänsten kommer kräva ny registrering.

Vi beklagar att forumet stängs med kort varsel och vi förstår att många blir besvikna över beslutet. Vi arbetar nu för att skapa ett nytt - och betydligt bättre - forum.

Med vänliga hälsningar,
Placera

För eventuella frågor kontakta oss på forum@placera.nu