Är du vår nästa
gränssnittsutvecklare?


Vi tänker fortsätta arbetet med att utveckla Sveriges bästa finansiella tjänster
- vill du vara med?
Med hjälp av moderna tekniker som Angular, Progressive Webb App, TypeScript, Enhetstestning och vassa medarbetare som brinner för utveckling och kundupplevelse vill vi lyfta vår teknikplattform mot nya höjder och fortsätta revolutionera finansbranschen. 

Vem är du?

Som person är du effektiv och strukturerad, har ett genuint kvalitetstänk och trivs bra med att arbeta i team mot gemensamma mål. Du sätter dig gärna in i nya tekniker och delar med dig av dina kunskaper.
 
Vi tror också att du har:
  • Minst 2 års erfarenhet av JavaScript, CSS och HTML
  • Erfarenhet av ett modernt JavaScript-ramverk (t.ex. Angular, React, etc.)
  • Talar och skriver svenska flytande
 
Meriterande om du har erfarenhet av:
  • Progressive Web App
  • TypeScript
  • NativeScript/React Native
  • Att hantera prestanda mellan enheter (animeringar etc.)

Vi erbjuder

Hos oss jobbar 60 utvecklare, fördelat på 15 agila och självstyrande team, med tekniken bakom att skapa en bättre framtid för miljoner människor. I varje team ingår förutom utvecklare även UX-are, designers, testare och produktägare. 

Under ett och samma tak i centrala Stockholm sitter 370 personer, där högt och lågt diskuteras för att uppnå bästa tänkbara lösning. Här får du ett spännande och utmanande jobb med stora möjligheter att påverka ditt dagliga arbete med utrymme för egna initiativ.

Förutom att du blir en del av ett peppat gäng med ovanligt stark vi-känsla, får man lite extra på köpet. Du får bra förmåner, som extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. Vidareutbildning värderas högt och vi ser därför till att man utbildas i den senaste tekniken genom konferenser och utbildningsträffar. 

Ansökan

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen att skicka din ansökan genom att klicka på ”Ansök” nedan. Skicka gärna din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Tech-rekryterare Maria Flygare på 070 522 74 70, eller maila till maria.flygare@avanza.se. Erbjudanden från rekryteringsföretag/annonssäljare undanbedes. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Avanza är Sveriges ledande internetbank för sparande och placeringar. Vi har en kraftig tillväxt som den huvudsakliga utmanaren till de stora bankerna och försäkringsbolagen på den svenska sparmarknaden. Avanza är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Vi har 600 000 kunder och deras bästa står alltid i fokus – precis som det borde vara. Vår affärsidé är enkel – mer till dig, mindre till banken. Och vår vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor.

Några exempel på vår framgång, och ett av våra huvudsakliga mål, är att vi för sjunde året i rad vann Årets nöjdaste sparare (Svenskt Kvalitetsindex). 
Mer information hittar du på www.avanza.se