Meddelanden

Logga in för att läsa och skicka meddelanden

För att vi ska kunna svara på frågor som rör ditt konto behöver du vara inloggad.

Vanliga frågor just nu

Jag kan inte logga in på mitt konto, hur ska jag gå tillväga?

Försöker du logga in med användarnamn och lösenord så var noga med att skriva stora och små bokstäver där det ska vara det. Kontrollera även så att du inte har Caps Lock påslaget på tangentbordet eller att du förväxlat ett stort I med siffran 1 eller bokstäver som t.ex. o med siffran 0. 

Om du ändå inte lyckas logga in så kan ditt konto vara spärrat, vilket sker efter fem felaktiga inloggningsförsök. För att lyfta bort denna spärr behöver du kontakta oss på 08- 562 250 00 så hjälper vi dig. 

När du blir kund hos oss väljer du ditt egna användarnamn och lösenord. Har du glömt ditt användarnamn kan du beställa detta till din mejl. På samma länk kan du även beställa ett nytt lösenord. Observera att lösenordet av säkerhetsskäl alltid skickas med post till din folkbokföringsadress så detta kan du inte få skickat till dig via mejl.

Om din inloggning med användarnamn och lösenord inte fungerar kan du givetvis alltid logga in med BankID.

Jag är ny kund och behöver hjälp att komma igång, hur gör jag?

På vår kom-i-gång-sida hittar du den hjälp du behöver för att komma igång med ditt sparande på Avanza. Vill du lära dig ännu mer kring investeringar och sparande? Spana in Avanza Akademin eller titta på våra klipp under Avanza Play.

Jag vill handla aktier, hur fungerar det här med courtage och vilken courtageklass ska jag välja?

När du köper och säljer aktier betalar du en avgift som kallas courtage. Som kund hos Avanza har du möjlighet att välja courtageklass, så att du betalar så låg avgift som möjligt beroende på hur stora affärer du gör.

I Avanza Akademin hittar du mer information om vad det kostar att handla med aktier. Vi har också en sida med våra vanligaste frågor & svar när det gäller courtage och handelsavgifter, som kan hjälpa till och förklara hur det fungerar.

Courtageklass väljer du under Mina Sidor > Profil > Min courtageklass, där du också får mer information om de villkor som gäller för våra olika courtageklasser.

Lycka till med ditt sparande!

Lär dig allt
om sparande och
investeringar.
Osäker på vad
du ska köpa?
Låt oss hjälpa dig!
All hjälp du kan
tänkas behöva för
att komma igång.

Skicka meddelande utan att logga in

Avbryt

Övrig kontakt

Vill du komma i kontakt med oss på något annat sätt? Här hittar du alla sätt att höra av dig