Aktuellt från Avanza

Bättre Börs finns nu att se på YouTube!

Onsdagskvällen bjöd på en hel del aktietips men även mycket annat för de som vill lära sig mer om optioner, certifikat och räntebevis. Nu finns hela eventet att se i efterhand. Titta i lugn och ro via YouTube!

Börspodden #34 - Den osynliga skatten

John & Johan börjar ana inflation i USA, diskuterar bolagsrapporter och turn-around bolag. De anser även att ett par bolag på börsen betett sig dåligt.
Lyssna på senaste avsnittet!

Se bolagen i Börsveckans utdelningsportfölj

I början av året plockar Börsveckan ut de tio bästa aktierna med hög utdelning till sin utdelningsportfölj. Vi intervjuade Daniel Svensson på Börsveckan och bad honom berätta om hur de jobbar med portföljen. Läs intervjun och se innehaven!

Frågor & Svar

Har du frågor eller funderingar kring våra produkter och tjänster? Under fliken Kundservice finns svar på det mesta i avsnittet Frågor & Svar.

Kom-igång-tips för nya kunder

Vi får just nu in stora mängder nya kunder och har därför tagit fram ett blogginlägg som svarar på vanliga frågor och samlar ihop bra tips att ha med sig som ny kund. Ta del av tipsen!

Tips inför deklarationen 2014

Inkomstdeklarationen har nu börjat skickas ut. Vi får just nu in väldigt många frågor kring detta. Därför har vi skrivit ett inlägg på vår blogg om sådant som kan vara bra att veta inför deklarationen. Till inlägget!

Så gjorde våra kunder i mars

Rysslandsoron fortsatte och ryssfonderna sjönk rejält i början på månaden. Hemfosa och Kallebäck fortsatte vågen av fastighetsbolag att noteras och på Avanza Forum gavs en hel del konkreta aktietips. Se hur våra kunder agerade!

Avanza - En bank som alla andra?

Satte du kaffet i halsen när du läste DI imorse? Vår annons verkar ha väckt en del uppmärksamhet och många efterfrågar en högupplöst version. Lura en vän du också - ladda ner vår annons här.

Vill du besöka vår årsstämma?

Du som är aktieägare i Avanza kan nu anmäla dig till vår årsstämma som hålls på Nalen i Stockholm den 29 april. Läs mer om stämman och anmäl dig här.

Se Avanza Forum igen!

Missade du Avanza Forum eller vill se något av inslagen igen? Nu finns hela eventet att se i efterhand tillsammans med uppställning över de aktier och fonder som diskuterades. Återupplev Avanza Forum 2014!

Mer info om dina innehav!

Nu kan du se kommande utdelningar & rapporter samlat för dina innehav. Du hittar funktionen längst ner under fliken "Värdepapper" på din kontoöversikt. Här kan du se en lista på fler funktioner som vi släppt under den senaste tiden.

Bolagen bakom världens rikaste 2014!

Undrar du vilka företag som ligger till grund för de megarikas förmögenheter? Vi tar en titt på 2014 års lista över dollarmiljardärer och bolagen bakom.

Aktuellt från våra partners

Evli Swedish Small Cap

Aktiv förvaltning med placeringar i småbolag på Stockholmsbörsen.
Läs mer!

Rhenman Healthcare

Fonden som fullständigt fokuserar på den globala Healthcare-sektorn och som genererat en genomsnittlig årlig avkastning på 22% sedan start för över fyra år sedan.
Läs mer!

Allianz Global Small Cap Equity

Globala småbolag – en klass för sig! Allianz Global Small Cap Equity anser att lokal närvaro är nyckeln till framgångsrika investeringar.
Läs mer!

HANDEL MED VÄRDEPAPPER & FONDER INNEBÄR ALLTID EN RISK. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
I dag
1,18 %
Senast
1 369,01
Det går inte att visa information för den valda tidsperioden.
Grafen med dagens kursutveckling visas när börsen öppnat.

Världsindex

Index +/- % Senast Tid
OMX Stockholm 30

OMX Stockholm 30

Index över de trettio mest omsatta aktierna på Stockholmsbörsen.

1,18 1 369,01 12:08:19
OMX Stockholm PI

OMX Stockholm PI

Kallas även Stockholm all-share. Detta index väger samman värdet på alla aktier som är noterade på Stockholmsbörsen. Ger en helhetsbild av utvecklingen på börsen.

1,16 442,97 12:07:53
Dow Jones

Dow Jones

Prisviktat index som omfattar 30 av de största bolagen listade på New York Stock Exchange. Dessa bolag ska avspegla den amerikanska ekonomin.

-0,08 16 501,65 05:29:03
NASDAQ

NASDAQ

Beskriver den genomsnittliga utvecklingen för alla aktier som är noterade på Nasdaq. Tar hänsyn till det totala börsvärdet av de bolag som inkluderas och inte bara dess aktiekurser.

-0,83 4 126,97 05:29:03

Vinnare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie + % Senast
SCANIA B 9,48 189,40
HMS Networks 9,09 144,00
Husqvarna B 7,71 50,30
Husqvarna A 7,59 50,20
Anoto Group 7,14 0,60

Förlorare Stockholmsbörsen

Köp/Sälj Aktie - % Senast
Industrial & Fina... -9,84 165,00
Ortivus A -7,74 7,75
Axfood -5,95 333,40
Stora Enso A -5,51 68,60
Stora Enso R -5,19 68,50

Vinnarfonder 3 mån

Fond +/- %
Köp LHV Persian Gulf A 19,59 %
Köp DNB ECO Absolute Return H-SEK 19,56 %
Köp JPM Emerging Middle East Eq... 19,55 %
Köp HSBC GIF Turkey Equity A Acc 18,45 %
Köp FIM Sahara A 18,14 %

Tips just nu!

Har du värdepapper i en depå hos annan bank?
Överför snabbt och enkelt via webben

Tänk långsiktigt. Sprid riskerna.
Månadsspara i fonder från 100:-

Har ditt företag en låg ränta på företagskontot?
Sparkonto+ upp till 2,60%

Betala bara 0,627% i skatt (2014) och deklarera inte dina värdepappersaffärer!
Tricket heter ISK!

Vill du låna pengar till marknadens lägsta effektiva ränta 1,75%
Ta reda på hur!