Nya funktioner - arkiv

På den här sidan hittar du information om nya funktioner som förbättrar din användarupplevelse på sajten. Förutom det som står nedan så släpper vi en mängd förbättringar för ökad prestanda i bakomliggande system och mindre buggfixar i varje release. 

Följ även utvecklingen i våra mobilappar här: iOS & Android

2016-05-26

Få bättre koll med ”Just nu”

”Just nu” hittar du i rutan till höger på kontoöversikten. Målsättningen är att kunna ge dig bättre koll på vad som händer kring dina konton.
Läs mer på bloggen

Filtrera fram aktier som ingår i Superlånet

Nu är det möjligt att filtrera fram de aktierna som ingår i superlånet. 
Till Aktielistan

2016-04-27

Gör en direktinsättning via telefonen!

I vår senaste uppgradering av iPhone-appen så är det nu möjligt att precis som via sajten göra Direktinsättningar. Ladda ner!

Övriga förbättringar

 • Via forumet är du möjliget att välja att logga in med e-post och inte bara signatur. Du väljer inloggningssätt under "Min profil". 
 • Lagt till kolumnen "Lista" på sidladdning i vår nya aktielista
 • Aktielistan kommer ihåg din senast valda filtrering nästa gång du besöker sidan. 

2016-04-18

Ny aktielista – nu enklare än någonsin att hitta guldkornen på börsen!

Med vår nya aktielista så kan du nu filtrera på en mängd olika parametrar och hitta de aktier som passar din strategi. Prova vår nya aktielista!

Några höjdpunkter från första kvartalet

Nu behöver du inte längre vänta en bankdag för att en insättning ska göras. Tillsammans med Trustly kan vi nu som första bank i Sverige erbjuda överföring av pengar i realtid från ditt konto i en annan bank. Till direktinsättning

Stor uppgradering av vår Android-app!

Besök Google Play för att ladda hem appen och söka efter uppdateringar.

Pushnotiser för dig med iPhone!

Nyheter i version 2.5.0: Från och med den här uppdateringen kan du få notiser om orderavslut, borttagen order, insättningar, kurs- och nyhetslarm. Givetvis väljer du vilka notiser du vill ha! Du slår på och justerar notiserna i appens inställningar. Notiserna släpps som en betaversion medan vi finslipar de sista detaljerna. Ladda ner!

Räkna på framtida sparande med sparkalkylatorn

Med sparkalkylatorn kan du på ett överskådligt och enkelt sätt se vad ett månadsparande kan ge dig. Prova på en gång!

"Anonyma" summeras i mäklarstatistiken

Det har varit ett stort önskemål bland våra kunder att visa summering av "ANON" eller "strecket":s handel som det också kallas i mäklarstatistiken. 

2015-12-16

Vi har nu lagt till funktionalitet för att rita i grafen. Nu slipper du ta fram linjalen när du ska göra din tekniska analys. Prova på OMXS30

2015-12-15

I det nya avsnittet i Avanza Akademin får du lära dig att hantera olika typer av risker och bygga upp en portfölj utifrån din sparhorisont. Till Avanza Akademin

 

2015-11-17

Den uppmärksamme har sett att vi gjort två förändringar i vår meny, "Spara & Placera" har blivit "Investera" och "Nyheter & Analyser" har kort och gott blivit "Nyheter". Samtidigt så har vi lagt till en ny förstasida under Investera som vi hoppas gör det enklare för dig att hitta till verktyg som kan underlätta i ditt sparande. Till beslusstöd

Vi har nu lagt till så att du kan sortera på fondernas sharpekvot i fondlistan. Sharpekvoten mäter riskjusterad avkastning, ju högre siffra desto bättre riskjusterad avkastning. Till fondlistan

2015-10-19

Med inspiration från externa verktyg som appen Sparlabbet och bloggaren Stefan Thelenius Sparkalkylator har vi adderat möjligheten att simulering hur mycket ett månadssparande kan bli över tid. Hur mycket blir ditt månadssparande på 10 år? Till Portföljgeneratorn!

Efter den mycket lyckade lanseringen av Portföljgeneratorn fick vi massor med nyttig kundfeedback. Vi tog till oss av denna och skred snabbt till verket för att bygga funktionaltiet för att kunna filtrera fonder utifrån vissa kriterier. Prova själv genom att trycka på "Ändra" när du genererat fram en fondportfölj. Till portföljgeneratorn!

Historik över antal ägare

På aktieöversikten kan du nu följa historik över antal ägare. Du slår på funktionen under "Händelser" i grafinställningarna. Vi har precis börjat lagra informationen så hittills finns det några veckors historik, men detta fylls på allt eftersom.

2015-09-16

Snyggare & smidigare kontoöversikt

Nu har vi gjort en uppfräschning av kontoöversikten. Vi har bland annat färgkodat de kontotyperna och lagt till en snabbmeny för varje konto. Här kan du lätt namnge ditt konto eller föra över pengar, snabbt och smidigt. Till den nya kontoöversikten!

2015-09-03

Yield on Cost på dina innehav

Efter mycket kundfeedback (som vi tycker är toppen) så har vi nu lagt till "Yield on Cost" på nyckeltals-fliken på din kontoöversikt. För er som är obekanta med begreppet så innebär det nuvarande utdelning / inköpskostnad, dvs vad utdelningen är i förhållande till priset du köpt aktierna för.

2015-08-21

Amerikanska pressmeddelanden från Businesswire

Äntligen kan vi nu berätta att vi kan leverera amerikanska pressmeddelanden för många av de större bolagen på NASDAQ och NYSE via Businesswire.

Nyheter från FinWire

FinWire är ett mediebolag som framförallt riktar in sig på att leverera nyheter för de lite mindre bolagen på börsen.

Utförlig bolagsdata från Morningstar

På många utav aktieöversikterna hittar ni nu en länk till ett dokument från Morningstar som visar utförlig bolagsdata för bolaget.

Övriga förbättringar

 • De flesta av sajtens grafer är nu utbytta och uppgraderade, bland annat jämförelsegrafen.

2015-06-24

Vi lanserar Portföljgeneratorn - ett helt nytt verktyg för dig som vill ha hjälp med dina investeringar. Du skapar snabbt en väldiversifierad portfölj med de högst rankade fonderna hos Morningstar och de mest populära bland våra kunder. Till Portföljgeneratorn

2015-06-17

Börskunskap borde egentligen vara ett obligatoriskt ämne i skolan. Det tror vi skulle gynna alla svenskar. Men till dess får vi dra vårt strå till stacken, därför lanserar vi nu Avanza Akademin, en serie med artiklar som täcker alla grundläggande frågor du kan tänkas ha kring handel aktier och fonder. Till Avanza Akademin

2015-06-16

Den mycket efterlängtade iPhone-appen finns nu att hämta i App Store. Några av nyheterna är handel med hela vårt utbud, inloggning med BankID och synkade bevakningslistor med sajten. Hämta den i App Store!

I samband med att vi lanserade den nya appen där man kan handla utländska aktier så passade vi på att sänka vårt courtage på utlandshandel. Nu kan man exempelvis handla amerikanska aktier från 1 USD (med courtageklass Mini). Se hela prislistan här!

2015-06-03

Nu har vi lagt till fler flikar på kontoöversikten så att du lättare har möjlighet att jämföra dina innehav på nyckeltal som exempelvis börsvärde, P/E-tal och direktavkastning. Till kontoöversikten!

2015-05-21

Genom att lista aktier inom olika områden, populära aktier bland vissa kundgrupper och visa upp olika personers portföljer har vi nu gjort det enklare att hitta nya favoritaktier via vår nya funktion Aktieinspiration.

Ovan syns ett exempel på en lista där vi visar Superinvesterarnas favoritaktier. En Superinvesterare kallar vi de kunder som under det senaste året fått högre avkastning än index (OMXS30) samtidigt som de tagit en lägre risk.

2015-05-06

Från och med idag så har vi lagt till två funktioner som länge varit önskade. I fondlistan finns det nu två filtreringsval där du kan välja att fonderna antingen ska vara en indexfond och/eller ha hållbarhetskriterier i sitt urval. 

Filtreringen gör du genom att bocka i rutorna "Hållbarhetsprofil" respektive "Indexfond". 

Senaste kursen alltid tillgänglig i webbläsaren

Det har nu blivit ännu enklare att hålla koll på sina aktiers utveckling medan man gör annat. Från och med idag så har vi lagt till den aktuella utvecklingen direkt i webbläsarfliken (när du är inloggad). Så fort kursen ändras så uppdateras fliken med dagens procentuella utveckling. 

2015-04-21

Nu har vi gjort det enklare och tydligare att se fördelning av innehav och olika värdepappersslag. Pajdiagrammet som finns längst ner på sidan för varje enskilt konto (samt på fliken "Alla värdepapper") har blivit mer detaljerad. 

Tryck på ett enskilt värdepappersslag för att få en mer detaljerad vy över specifik fördelning inom varje typ av värdepapper.

Nya grafer för fonder

Nu har även fonder fått de nya fräscha graferna med adderad funktionalitet. Bland annat kan du nu välja att visa dina transaktioner i grafen.

Övriga förbättringar

 • Värde för daglig omsättning på Stockholmsbörsen under "Börsen idag" är tillbaka.
 • Funktionen relaterade aktier på varje enskild värdepappersguide är tillbaka.

2015-04-08

Senaste månaden så har vi gjort en mängd förbättringar och stabilitetsåtgärder i bakomliggande system. Vi har även gjort förbättringar i interna system för snabbare handläggning av vissa kundärenden. Nedan är en lista på några av de mindre synliga förbättringarna som gjorts. 

 • I de fall du har ett erbjudande som rör dina innehav att ta ställning till så får du information om detta på din kontoöversikt
 • Nya konton kan nu även öppnas på helger. 
 • Möjlighet att sortera på Normanbelopp direkt i fondlistan. 
 • Förbättrad Android-app. Nu med mobilt BankID. 
 • Nya förbättrade sidor för dig som vill ha hjälp att komma igång.
 • Mindre anpassningar av sajt för att fungera bättre i mobila enheter. 

2015-03-06

Bevakningslistan är en av de mest populära hjälpmedlen vi har på sajten idag bland alla våra användare. Likaså börsskärmen. Därför har vi nu gjort det möjligt att kunna administrera innehållet i dina listor direkt från börsskärmen.   

Övriga förbättringar

 • Globala sökfunktionen positonerar sig bättre i mobila enheter. 
 • Ditt inloggningsalternativ är förvalt tills nästa gång du besöker sajten. 
 • Räntegrafer kan hantera negativa räntor
 • Räntebevislista sorteras efter teoretisk ränta 

2015-02-20

Sedan vi införde teknisk analys i höstas så har vi fått en mängd önskemål om att man ska kunna spara sina inställningar. Nu är det möjligt!

I den här första varianten så tillåter vi att man sparar fem stycken olika TA-mallar. För att spara dina inställningar så lägger du först på den TA:n som du vill ha, tryck därefter på TA --> Spara Mall. 

När du sedan vill ladda dina inställningar så trycker du bara på TA-fliken och det namnet som du har döpt din mall till. För att spara över en befintlig mall så trycker du "Spara mall" och sen skriver in det namnet på mallen du vill spara över. Dina mallar sparas per värdepapperstyp (aktier, index, derivat). 

Vi har lagt till stöd för fler tecken i lösenord, följande tecken är tillåtna: a-ö A-Ö 0-9 _ . * - + ½ § @ # ¤ % / ( ) = ? } ] [ { µ ~ € | < > £ $ : ! ^ ~

Övriga förbättringar

 • Dagspunkter i grafen visar nu senast avslut även för innevarande handelsdag innan dagen är avslutad. 
 • Lagt till förklaringar i fondguide och fondorderläggning över olika begrepp.  
 • Grafer för historisk utdelningsutveckling på kontoöversikt visar nu förändring i procent år för år. 

2015-02-06

Med hjälp av våra nya widget på Börsskärmen så har det blivit ännu enklare att hålla koll på vilka aktier som omsätts mest på olika börser just nu. Det finns en mängd inställningar för att få fram det utval som passar dig. Widgeten heter "Mest omsatta" och kan bland annat filtreras efter land, lista, bransch, tidsintervall, antal aktier och värde på omsatta aktier. 

Nu är det enklare att hålla koll på vad som är hett hos analytikerna (och kallt). I aktielistan har vi nämligen lagt till en ny kolumn, skala -100%(alla sälj) till +100% (alla köp), som gör det enklare att jämföra vad analytiker tycker om ett bolag.

Grafförbättringar

 • Våra nya grafer finns nu även på derivat och börshandlade produkter 
 • I de fall utveckling och högsta överlappar varandra kan du numera hålla musen över så kommer utveckling fram.

Tidigare fanns information om en ny widget på Börsskärmen som visar mest omsatta aktier. Vi upptäckte dock en mindre bugg i funktionaliteten och har därför valt att dölja den till nästa release (preliminärt om ca 2 veckor). 

2015-01-20

Nu har vi gjort det enklare att hitta populära aktier med lågt P/E eller hög direktavkastning. Listan kan filtreras efter land och tas fram baserat på våra kunders 100 mest populära aktier

Vi har gjort informationen kring historiska utdelningar i grafen och för kommande utdelningar under "Mina sidor" ännu tydligare. Numera ser du även vilken typ av utdelning det är/varit (t.ex om det är en ordinarie utdelning eller distribution av värdepapper). 

2014-12-16

Idag har vi lanserat en helt ny funktion som ger dig en enklare överblick över dina historiska utdelningar för varje konto. Funktionen hittar du genom att trycka på fliken "Utdelning" ovanför kontografen. 

Sortering sker årsvis från det att kontot skapades. Genom att trycka på varje stapel så får du en mer detaljerad översikt för just det året. 

I vår förra release så släppte vi en ny flik, "Utdelningar", där man kunde se sina kommande utdelningar. Vi har gjort några förbättringar, bland annat kan man se utdelningar hela vägen tills utdelningsdagen, tydligare avgränsningar samt en summering i botten på alla poster som finns i listan. 

För att ge möjlighet att enklare förstå historiska kursrörelser så kan du nu se om ett bolag har lämnat en rapport eller utdelning. Håller du musen över markeringen så får du mer information om själva händelsen. Informationen finns för nordiska aktier och slås på under "Händelser".

Vi fortsätter att förbättra TA-möjligheterna och är glada att kunna erbjuda Stochastic och Bollinger. Funktionerna hittar ni tillsammans med övriga indikatorer under "TA" i grafen. Finns för både aktier och index. 

Övriga förbättringar

 • Enklare för den som vill prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Avanza
 • Enklare för dig som kund att tala om för oss vilken typ av kommunikation som du är intresserad av att få. Se till att uppdatera din profil så att du inte missar något!

2014-12-03

Indexgraferna har nu fått samma funktionalitet som aktiegraferna har haft under ett par veckor.

Mindre synliga förändringar

 • Tydligare indelning på utdelningsfliken för "Mitt innehav", möjligt att se värdepapper fram tills dess att utdelning betalas ut
 • Fler sorteringsmöjligheter i kolumner, bland annat mäklarstatistik och på Börsen idag

2014-11-20

På kontoöversikten så har vi nu lagt till en ny flik, "Utdelningar". I denna flik så får du enkelt en överblick över dina bolags kommande utdelnignar. Du får reda på när sista dag för rätt till utdelning är, utdelningdag samt ditt förväntade utdelningsbelopp. Funktionen listar nordiska aktier. 

Det har också dykt upp en flik på kontoöversikten för kommande rapporter. Funktionen listar rapportdatum för dina nordiska innehav de kommande sex månaderna. 

Mindre synliga förändringar

 • Generellt snabbare sidladdningar
 • Diverse sorteringsmöjligheter har lagts till på olika listor

2014-11-05

Dagens lansering har främst inneburit förbättringar och uppgraderingar i baksidan på våra system. Några av de synliga förändringarna som kommit ut syns här nedan. 

För dig som gillar (eller vill) använda dig utav teknisk analys så har vi en glad nyhet. Från och med idag så finns även MACD som verktyg i aktiegraferna. 

Andra grafförbättringar

 • All tillgägnlig historik finns nu direkt i datumväljaren
 • Tydligare tooltip i graferna för att enklare tyda värden 
 • "Mina transaktioner" i graferna tar hänsyn till om en aktie haft en split

Mindre synliga förändringar

 • Antal ägare visas även för aktier med mindre än 50 ägare
 • Enklare att ta sig till insättningar/överföringar från kontoöversikt och orderläggning. 

2014-10-23

Se antal ägare hos Avanza på alla aktier

Att se hur många som äger en aktie har varit ett populärt inslag under 2014. Därför har vi nu möjliggjort så att man kan se antalet Avanza-ägare för samtliga aktier. Informationen hittar du längst ner till höger i rutan "Aktiedata" på varje aktiers enskilda sida. 

Grafförbättringar

 • Lagt till RSI som val under TA
 • Förbättrad Zoom
 • Förbättad kontrast Candlestick

Mindre förändringar

 • Enterslag i sök leder till första träff
 • Enklare att se förmånsnivå (visas på startsida & kontoöversikt)

2014-10-14

Vi har gjort en stor förbättring av våra aktiegrafer, lär dig mer om detta här

Nu kan du på egen hand flytta värdepapper mellan dina aktie- & fondkonton eller dina ISK-konton. Givetvis kan du även flytta från ett Aktie- & fondkonto till ett ISK. Flytten går att göra direkt mellan 09.00 - 17.30. Du gör det här

Nu har det blivit enklare att teckna externa erbjudanden, såsom emissioner och nynoteringar. Här hittar du funktionen

Mindre förändringar

 • Tidsstämpel på Placeras artiklar
 • 30 sekunder mellan röstning i forumet istället för 1 minut. 

2014-09-16

Från och med idag så kan du nu enkelt se ett aggregat av analytikernas rekommendationer på våra största nordiska bolag. Funktionen finns direkt under orderdjupet för cirka 110 aktier som finns med i SME Direkts sammanställningar. Om tre veckor kommer ytterliggare ca 50 aktier, däribland t.ex Africa Oil, Shamaran, Hexagon och Oriflame. 

Funktionen visar hur många analytikerhus som antingen ger köp, behåll eller säljrekommendation i aktien. Du kan även se detaljerad information för rekommendationer som har kommit inom de tre senaste månaderna. 

2014-08-20

Nyckeltalsdata för danska och norska bolag

Tidigare har vi visat nyckeltalsdata för svenska bolag. Nu finns det även tillgängligt för danska och norska bolag. Datan finns tillgänglig på aktiesguiden och i aktielistan.

Nu får du själv välja vilka forums inlägg som ska ingå i ditt flöde - välj ett eller flera. Widgeten uppdateras 1 gång i minuten så du enkelt får tillgång till nya inlägg. Till Börsskärmen

Nyhetswidgeten på börsskärmen har fått två nya val. 1) Du kan välja att se nyheter kopplade till ditt innehav genom valet "Mina Nyheter". 2) Du kan komponera ihop din egen nyhetsfeed för alla nordiska bolag. 

För dig som gillar historik så finns nu mer data under historik-fliken. 1v, 6 mån och 5 år är tillagda. Vi är förbättrat sökfunktionen i bevakningslistan så det blir enklare att hitta de värdepapper man är ute efter. 

Mindre förändringar

 • Möjlighet att söka på ISIN
 • Möjligt att ångra sin röst på forumet
 • Webbläsare kommer ihåg ditt senaste inloggningsalternativ

2014-06-18

Vi har utökat stödet för vilka pressmeddelanden som visas. Numera finns även PM som är på norska, danska & engelska. Stödet finns för nyheter från Cision, Nasdaq OMX och Thomson Reuters.

Vi har lagt till en större graf på börsskärmen för index & valutor. Nu kan du zooma och enklare byta tidsperiod. Vi kommer lägga till samma stöd även för aktiegrafen lite senare. 

 • Går att se vilka användare som gett tummen upp ett inlägg.
 • Begränsat så det bara går att ge tumme upp 1 gång minut.
 • Korrigerat så stjärnberäkning (forumet) endast sker på inlägg från 2010-01-14 då röstning infördes.

Mindre förändringar

 • Flytta även utländska värdepapper direkt till ISK via sajten.
 • Listor sorterar högst - lägst istället för tvärtom.
Nästa release är planerad till slutet på augusti. Trevlig sommar!

2014-06-17

Valutahandel på riktigt!

Idag har vi lanserat en helt ny valutahandelsfunktion. Handel sker direkt på din Börsskärm med specialanpassade widgets. Ta position i b.la USD, EUR, GBP, CHF och JPY. Läs mer här!

2014-06-09

Flytta värdepapper till ISK direkt på sajten

Nu går det att flytta värdepapper till ditt ISK från ett aktie-och fondkonto direkt via sajten. Överföringen sker i realtid och går att göra mellan 09.00 - 17.00. 

2014-06-03

Se vilka aktier som är populärast hos våra kunder

För er som kikat in vår blogg så känner ni säkert till att vi kontinuerligt visat listor på vilka aktier som är populärast hos våra kunder. Nu har vi lagt till en funktion på Börstorget där du själv kan se top 10 listor i Sverige, USA, Norge, Danmark och Finland.

Uppgraderingar forumet

 • Möjlighet att redigera inlägg. 
 • Flytt av tidsstämpel och krypterad IP-adress. 
 • Ny ranking av användare. 
 • Varje skribent kan tilldelas upp till tre stjärnor beroende på vad andra skribenter tycker om ens inlägg.  
 • Varje forum går nu att prenumerera på via RSS. 

Läs mer utförligt om nyheterna hos Placera.

Tydligare inloggning

För att göra det tydligare att man kan logga in via BankID och Mobilt BankID så har vi lyft fram denna funktionalitet bland inloggningsalternativen.

Mindre förändringar

 • Nu kan du även sätta larm direkt från ett index eller en valuta.
 • Fler jämförelseindex i bevakningslistan, aktielistan och fondlistan
 • 2014-05-20

  Sätt kurslarm i direkt anslutning till ett värdepapper

  Nu har det blivit enklare att addera ett kurslarm till ett värdepapper du vill bevaka. Med ett enkelt tryck på larmikonen kan du välja att få en notis antingen via mail eller sms när din angivna kurs uppnås.

  Enklare administrera bevakningslista

  Vi har adderat så att man direkt kan se vilka av ens bevakningslistor som ett värdepapper ingår i genom att trycka på bevakningslistikonen. Du kan också ta bort ett värdepapper från en bevakninglista genom samma funktion.

  Grafer på telegram och pressmeddelanden

  Läser du ett pressmeddelande eller telegram så ser du nu en graf i högerspalten för eventuellt bolag som nyheten är kopplad till.

  Procentuell förändring i grafen

  På index- och aktiegrafer har vi lagt till den procentuella förändringen (uppe i det högra hörnet på grafen). Siffran anger förändring för den period du valt att visa.

  Mindre förändringar

  • Telegramsidan visar senaste telegramen utan att man behöver klicka på "Det finns nya telegram att hämta.
  • Ändring av order går att göra utanför börsens öppettider.

  2014-05-07

  Sida som samlar det senaste från våra releaser

  Denna sida som du är inne på har fått se sitt ljus idag. Vi kommer löpande att beskriva de största förändringar som varje ny release innehåller. 

  Förbättrad sökfunktion

  Vi har idag släppt en förbättrad version av vår globala sök. Detta innebär att det nu är betydligt enklare att hitta det värdepapper man är ute efter. Vi kommer framöver även att göra förändringar i det grafiska utseendet. 

  Relaterade värdepapper till index

  Numera när du besöker vissa index så hittar du relaterade värdepapper i botten på indexet. Vi har börjat med att lägga till informationen på de mest trafikerade indexen och kommer att utöka informationen successivt. 

  Mindre förändringar

  2014-04-16

  Relaterade fonder

  Tidigare har ni kunnat se relaterade aktier som baseras på våra kunders innehav. Nu finns även en liknande funktion på varje enskild fond.  

  2014-04-03

  Se rapporter och utdelningar kopplade till innehav

  Nu kan du se kommande utdelningar & rapporter samlat för dina innehav. Du hittar funktionen längst ner under fliken "Värdepapper" på din kontoöversikt. 

  Förbättrad sajtstabilitet

  Vi har gjort en del insatser i vårt maskineri som drar runt sajten. Detta för att minska risken för framtida störningar.

  Mindre förändringar

  • Mouse over-effekt i mindre grafer visar minuter
  • "Alla mina listor" i bevakningslistan har bytt namn till "Hantera mina listor"
  • Uppdaterad design på navigationstabbar

  2014-03-21

  Lättare se olästa meddelande

  Det har blivit enklare att se ifall de finns några olästa meddelanden skickade till dig. Ikonen som tidigare låg under mina sidor ligger nu globalt uppe i menyn.

  Snabbnavigering

  Efter feedback från er kunder så har vi lagt till en global snabbnavigering för att lättare hitta till vissa sidor. Genom denna så kan du snabbt gå till din profil, sajtinställningar, meddelanden och sätt in pengar. 

  Möjlighet att stänga informationsmeddelanden

  Med ett enkelt klick går nu våra informationsmeddelanden att stänga. Du gör det genom att klicka på krysset uppe i det högra hörnet.