• Hej! Visste du att vi har en ny kundservicesida som är ännu bättre? På den kan du vara säker på att få ett mer uppdaterat svar, något vi inte kan garantera på denna sida.

Tilläggstjänster

Vanliga frågor

Hur fungerar funktionen kurslarm?

Med ett kurslarm kan du sätta en bevakning när ett visst värdepapper når en viss kurs. Sätt upp ett kurslarm.

 

Hur fungerar funktionen nyhetslarm?

Med nyhetslarm kan du sätta en bevakning på ett visst sökord och sedan få ett larm via mail eller sms när det kommer ut en nyhet med det specifika sökordet. Sätt upp ett nyhetslarm.

Har ni några traderprogram?

Vi har ett traderprogram som heter Infront som du kan kan använda dig av via oss. 

Har ni några appar jag kan använda mig av?

Vi har appar till iPhone, Androidtelefoner och Windows Phone. Våra appar fungerar i mobila enheter men inte i surfplattor. Läs mer om våra appar och deras funktioner.

 

Hur beställer jag Avanza Morgonrapport och Affärsförslag?

Du kan beställa Avanza Morgonrapport och Affärsförslag här.

Vad har Placera för tilläggstjänster?

Placera har ett flertal externa tjänster som du kan beställa och prenumerera på. Bland dessa finns Börsveckan, Signallistan, Vikingen, och SME Direktanalyser. Här hittar du samtliga av Placeras tilläggstjänster.

 

Kan jag beställa realtidskurser?

Vi visar automatiskt realtidskurser för nordiska värdepapper på sajten. För amerikanska samt kanadensiska värdepapper visar vi realtidskurser inne i orderläggningen. Du kan beställa till realtidskurser på hela sajten för NYSE, Nasdaq och Kanada. Du väljer då vilket konto du vill att betalningen ska dras från. Betalningen sker månadsvis och dras i efterhand från kontot. Beställ realtidskurser för NYSE, Nasdaq eller Kanada.

Relaterat