Android-appen

Vanliga frågor

Kan jag handla med hela Avanzas utbud i Android-appen?

Ja, allt som går att handla på sajten går att handla även i appen.

Vilka funktioner har Android-appen?
  • Du kan logga in med både användarnamn + lösenord och mobilt BankID.
  • Det går att handla med hela Avanzas utbud i appen.
  • Du kan följa dina värdepapper och dina kontons utveckling.
  • Du kan läsa nyheter relaterat till ditt innehav, dina bevakningslistor och hela Placeras utbud.
  • Du kan lägga till, ta bort och ändra namn på dina bevakningslistor. Du kan lägga till och ta bort värdepapper från dina bevakningslistor. Oavsett om du ändrar en bevakningslista i appen eller på sajten så sker ändringen på båda platserna.
  • Du kan namnge ditt konto. Här hittar du en kort video som visar hur du namnger ditt konto i vår Android-app.

Vi uppdaterar appen löpande med ny funktionalitet. Det finns alltså tjänster och funktioner som du inte kan använda i appen, och som du därför behöver logga in på vår sajt för att använda. Exempel på detta är överföringar av pengar, öppna nya konton, skicka meddelanden, ändra månadssparande, se transaktionshistorik etc.

Hur laddar jag ner er Android-app?
Du hittar vår app i Google Play/Play-butiken och du kan direkt ladda ner den till din telefon, precis som med andra appar. Appen är dessutom gratis att ladda ner.
Vilka versioner av Android fungerar den nya Androidappen på?

Den nya appen stöds av Androidtelefoner som har operativsystemet 5.0 och senare. För Androidtelefoner med tidigare operativsystem finns möjlighet att ladda ner en tidigare version av Avanza-appen. Den tidigare versionen har just nu ungefär samma grundfunktionalitet. Du kan även där hålla koll på ditt innehav, följa dina bevakningar och handla med hela Avanzas utbud.