Tidigare kundträffar & event

Tidigare Börspaneler

Avanza Börspanel, jan 2016

I första Börspanelen för året gästas vi av Jonas Olavi från Alfred Berg och Christian Voboril från Coeli. Missa inte deras heta köptips.

Avanza Börspanel, dec 2015

I Börspanelen i december ger grundarna till Börspodden John Skogman och Johan Isaksson sina bästa köp- och säljtips.

Tidigare livesändningar

Utblick 2016, januari 2016

Se vårt event Utblick 2016 som fokuserar på marknadsläget och investerings-möjligheterna som det nya året har att erbjuda.

Avanzakvällen, oktober 2015

Hur placerar en superinvesterare? Har du
råd att missa dessa konkreta tips på ett bättre sparande? Vi diskuterar även hur du kan använda hedgefonder i din portfölj och hur man ska placera just nu. 

Avanzakvällen, september 2015

Missa inte möjligheten att se vad som hände och sas under Avanzakvällen. Vi tog bland annat upp hur man ska tänka kring tillväxtmarknader och räntor och det gavs även förslag på hur du kan placera dina pengar. 

Bättre Börs, januari 2015

Kika på Bättre Börs! Låt våra gäster Annika Winsth, Nordea, Bjarne Schieldrop, SEB och Andreas Nelvig, NP3 insperiera dig med sina analyser. Och missa inte Bomans Hörna där vi berättar hur våra kunder investerar.

Avanzas fondkväll, oktober 2014

Låt flera olika fondbolag och vår egen Claes Hemberg inspirera dig med massor av fondtips. Följ även diskussioner om bl.a. småbolag, tillväxtländer, USA, oljepriset och globala fastighetsmarknaden.

Bättre Börs, september 2014

En helkväll fylld av aktuella strategier och diskussioner. Håll dig uppdaterad kring de finansiella marknadernas utveckling i världen. Och hur påverkar riksdagsvalet den svenska marknaden framöver?

Avanzas Börsdag, maj 2014

Deltagande bolag presenterar sin verksamhet för publik och tittare.

Avanza fondkväll, maj 2014

En helkväll fylld med aktuella strategier och diskussioner för att ge dig handfasta råd och tips kring ditt fondsparande.

Avanza Banks årsstämma 2014

Årsstämman 2014 hölls tisdagen den 29 april 2014 på Nalen (Stora salen) i Stockholm.

Se alla våra tidigare livesändningar

Många av våra träffar kan du se i efterhand när det passar dig. Oavsett om du är nybörjare eller ett fullfjädrat sparproffs finns det möjlighet att lära dig nya saker.

Bläddra bland våra spellistor på YouTube