Avanza Börspanel

I Avanzas Börspanel diskuterar inbjudna gäster deras senaste köp- och säljtips.
I februari gästas vi av Andreas Brock,Coeli, Erik Sjöström, Skandia och Patricia Hedelius, SvD. Programledare är Tomas Linnala, chefredaktör på Placera.
Välkommen!
Åsikter och slutsatser som framkommer i Börspanelen är gästernas egna och skall inte ses som investeringsråd från Avanza.

Gäster

Andreas Brock

Andreas Brock är ansvarig förvaltare för Coeli Global Selektiv - Lux och har lång erfarenhet av både aktieanalys och förvaltning. Innan Andreas kom till Coeli ansvarade han för nordisk verkstadsanalys på Nordea. Dessförinnan arbetade han som förvaltare på Capital Group i London.

Köp- och säljtips

Andreas köptips

Köp/Sälj Värdepapper 1 år %
Brunswick Corp -2,58
United Rentals Inc 7,03

Andreas säljtips

Köp/Sälj Värdepapper 1 år %
SKF B 2,18
ABB Ltd 26,19

Erik Sjöström

Erik förvaltar Skandia Sverige, Skandia Cancerfonden och Skandia Världsnaturfonden sedan juni 2015. Sedan tidigare förvaltar han också svenska aktier åt Skandia Liv. Erik investerar företrädesvis i bolag med god tillväxt i kombination med hög lönsamhet och har varit verksam i finansbranschen sedan 1997 och på Skandia sedan 2000.

Eriks köptips

Köp/Sälj Värdepapper 1 år %
Unibet Group -14,92
Pandora 17,07
Atlas Copco A 22,05

Eriks säljtips

Köp/Sälj Värdepapper 1 år %
Axfood -4,79
Getinge B -28,59

Patricia Hedelius

Patricia Hedelius är en av de mest initierade ekonomijournalisterna och har de senaste åren kombinerat reporterarbetet på Svenska Dagbladet med insiktsfulla börskrönikor.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan också öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.