7 anledningar till

att vi har Sveriges

nöjdaste kunder.

7 år i rad.

Handla aktier gratis
Handla aktier gratis

Vi har samma aktier som alla andra, skillnaden är bara att du kan handla dem helt gratis hos oss. När det gäller privat aktiehandel finns det ingen som slår oss. Som kund hos oss handlar du aktier på Stockholmsbörsen helt gratis tills du sparat ihop ett kapital på 50 000 kronor*. När du lyckats spara ihop 50 000 kr kan du fortsätta handla aktier från 1 krona då vi tycker att det ska vara billigt att vara rik också, inte bara att bli det.

Dessutom har vi marknadens lägsta priser på aktiehandel i Norden och amerikansk aktiehandel från 1 USD. Vill du handla på övriga börser runt om i världen gör du det enkelt via vårt mäklarbord. Du får alla möjligheter och ett omfattande stöd när du handlar värdepapper hos oss – oavsett om du är ett garvat börsproffs eller en ambitiös nybörjare.
 

Läs mer
 

*Handla aktier gratis. Om du uppnår 50 000 kronor eller gör fler än 500 gratisaffärer under en 12-månadersperiod blir du automatiskt placerad i courtageklass Mini och kan inte välja Start igen. För övriga courtageklasser och priser på övriga listor, se vår prislista.

Få 1 miljon mer i pension
Få 1 miljon mer i pension

Många betalar en stor del av sin framtida tjänstepension till banken eller försäkringsbolaget. Det tycker vi är fel. Därför har vi tagit bort alla onödiga avgifter - som till exempel kapitalavgiften på 0,65% - som många andra banker och försäkringsbolag tjänar stora pengar på. Även om det kan låta lite, så innebär det att en genomsnittlig arbetstagare kan tjäna upp till en miljon kronor på att flytta sin tjänstepension till oss. Se hur vi har räknat här.
 

Läs mer

Avanza Zero - fonden helt utan avgifter
Avanza Zero - fonden helt utan avgifter

Avanza Zero är en passivt förvaltad indexfond som har som mål att följa utvecklingen i de 30 största bolagen på Stockholmsbörsen. Genom att investera i fonden följer du den svenska börsen i både upp- och nedgång. Vad som är unikt med fonden är att den helt saknar avgifter. Ingen förvaltningsavgift. Ingen köp- eller säljavgift. Ingen avgift till förvaringsinstitut eller revisorer. Nada, noll, zero avgifter helt enkelt.
 

Läs mer

Billigt och enkelt att handla amerikanska aktier
Billigt och enkelt att handla amerikanska aktier

Hos oss är det lika enkelt att handla amerikanska aktier som svenska. Och självklart har vi marknadens lägsta priser även på amerikansk aktiehandel vid handel på schablonbeskattade konton med ett minimicourtage från 1 USD per affär*. Allt fler av våra kunder väljer att investera i amerikanska bolag som Google, McDonalds, Coca-Cola, IBM m fl. Kanske inte så konstigt i och med att den amerikanska börsen, S&P 500, gått upp med 67 %** under de senaste fem åren. Inte nog med det, räknar man in dollarutvecklingen har den totala utvecklingen varit 118 %**.
 

Läs mer
 

* För övriga priser se vår prislista
** Utveckling sedan 2010-11-12 - S&P 500: 66,90 % USD/SEK: 30,36 %

Superlånet - låna från endast 1,75 % ränta
Superlånet - låna från endast 1,75 % ränta

Superlånet är en värdepapperskredit med mycket låg ränta. Principen för lånet är enkel. Istället för att använda till exempel din bostad som säkerhet, lånar du på dina värdepapper. Den effektiva räntan är 1,75 % för förmånsnivå Platina* och du har varken någon bindningstid eller uppläggningsavgifter. Vi har valt ut ett antal aktier som gäller som säkerhet, plus vår helt avgiftsfria fond Avanza Zero. För att få Superlånsräntan behöver du ha minst tre av de utvalda aktierna eller Avanza Zero och får belåna 35 % av deras värde. Om du inte uppfyller villkoren övergår din värdepapperskredit till Ordinarie utlåningsränta*. Klicka här för att se ett räkneexempel!
 

Läs mer
 

*Se vår prislista för alla förmånsnivåer

Sparkonto - rörligt eller bundet
Sparkonto - rörligt eller bundet

Vill du spara på kort eller lång sikt? Behöver du ha pengarna tillgängliga dagligen, eller kan du tänka dig att låsa dem för en viss tid? Prova några av de sparkonton vi har tagit fram tillsammans med våra samarbetspartners - och bestäm själv tid och räntesats.

Kontona omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Ersättningen motsvarar högst 950 000 SEK för varje kund och betalas ut inom sju arbetsdagar efter att rätt till ersättning inträtt.
 

Läs mer

Bra stöd och inspiration, ingen dyr rådgivning
Bra stöd och inspiration, ingen dyr rådgivning

Vi tror att du är den som fattar de bästa besluten kring dina investeringar och ditt sparande. Därför erbjuder vi ingen dyr, individuell rådgivning. Däremot vill vi ge dig generella råd, bra verktyg och smarta tjänster som hjälper dig ta hand om dina placeringar och ditt sparande på ett enklare och roligare sätt.

I Avanza Play får du allt ifrån spännande intervjuer till färska analyser och reportage. Allt du behöver för att hålla dig uppdaterad. Placera.se är Sveriges tredje största ekonomitidning på nätet och redaktionellt oberoende i sitt förhållande till Avanza. Där får du tillgång till både nyheter, analyser och köp- och säljtips. Vill du läsa mer har vi även Sveriges smartaste bloggare som du kan följa och vårt Spara & Placera-utskick fyllt med tips och råd.
 

Läs mer

HANDEL MED VÄRDEPAPPER INNEBÄR ALLTID EN RISK. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.