Vi sparar varje år över
1 miljard åt våra kunder.

Inte konstigt att vi har
Sveriges nöjdaste

kunder 7 år i rad

Aktiehandel - Handla aktier gratis

Vi har samma aktier som alla andra, de är bara billigare att handla hos oss.
Visa mer

När det gäller privat aktiehandel finns det ingen som slår oss. Som kund hos oss handlar du aktier på Stockholmsbörsen helt gratis tills du sparat ihop ett kapital på 50 000 kr*. När du lyckats spara ihop 50 000 kr kan du fortsätta handla aktier från 1 kr då vi även tycker att det ska vara billigt att vara rik, inte bara att bli det.

Dessutom har vi marknadens lägsta priser på aktiehandel i Norden och amerikansk aktiehandel från 1 USD. Vill du handla på övriga börser runt om i världen gör du det enkelt via vårt mäklarbord.

Varje år sparar vi 869 miljoner åt våra kunder genom våra låga avgifter på aktiehandel. Se hur vi har räknat.

*Handla aktier gratis. Om du uppnår 50 000 kr eller gör fler än 500 gratisaffärer under en 12-månadersperiod blir du automatiskt placerad i courtageklass Mini och kan inte välja Start igen. För övriga courtageklasser och priser på övriga listor, se vår prislista.
Se alla listor över hur våra kunder har placerat, vilka aktier som har gått bäst och börja handla direkt på avanza.se/aktieinspiration.
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Avkastningen kan öka eller minska på grund av förändringar i valutakursen.