Problem att logga in?

Logga in med BankID

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn och lösenord kan du alltid logga in med mobilt BankID eller BankID.
Mobilt BankID Mobilt BankID

Starta BankID säkerhetsapp i din mobil eller surfplatta.

Avbryt
BankID BankID

Söker efter BankID säkerhetsprogram.

Avbryt
Skaffa BankID

Glömt inloggningsuppgifter?

Fyll i ditt personnummer eller organisationsnummer så skickar vi ditt användarnamn till din registrerade mejladress. Fyll i personnummer eller organisationsnummer samt ditt användarnamn så skickar vi ut ett nytt lösenord till din folkbokföringsadress. Det tar ca 1-2 dagar innan du får lösenordet på posten.
Tips! Användarnamn och lösenord har du i regel valt själv när du registrerade dig som kund. Om ditt konto är några år gammalt så är det troligtvis ditt kontonummer som är ditt användarnamn. Obs! Om du inte har någon registrerad mejladress skickas inget användarnamn ut. Får du inget mejl, så kontakta Kundservice på 08-562 250 00 så får du ditt användarnamn skickat med post.
Tips! Du vet väl att du kan logga in med mobilt BankID eller BankID istället för med användarnamn och lösenord? Det gör du här till vänster.
Ett nytt lösenord skickas per post till folkbokföringsadressen.
Användarnamnet är nu mejlat till din registrerade mejladress.

Vill du ha mer hjälp?

Här hittar du lösningar till de vanligaste inloggningsproblemen

Inloggning med användarnamn och lösenord spärras efter fem misslyckade inloggningsförsök. Om det hänt så kontakta Kundservice på 08-562 250 00 så tar vi bort spärren. Du kan dock alltid logga in med mobilt BankID eller BankdID. Det gör du här till vänster.

Företagswebben

Om du vill logga in på vår Företagswebb kan du göra det här.