Detta är en annons från Norron.

Norron blev dubbel vinnare i priset Årets Fond

Det blev storslam för fondbolaget Norron när Sveriges största oberoende fondutmärkelse, Årets Fond, delades ut. Norron tog hem priset Årets Fondbolag och för andra året i rad vann Norron Active priset Årets Sverigefond.

Efter att bara ha funnits i fem år har fondbolaget Norron lyckats etablera sig som en av branschens starkaste spelare. Ett tydligt bevis på detta är att man nu utsetts till Årets Fondbolag 2015 av Privata Affärer.

Juryn som utser vinnaren gör sin bedömning utifrån avkastning och risk under förra året samt de tre föregående åren. Baserat på de kriterierna och med motiveringen ”Aktiv förvaltning när den är som bäst” tilldelas Norron alltså titeln. Norrons vd Alexander Zetterquist ser utmärkelsen som en stämpel på att deras strategi för bolaget har fungerat.

– Vi har ett fantastiskt förvaltarteam, med bra performance i ryggen, som har jobbat länge tillsammans samt en flexibel och modern fondstruktur. Vi har byggt upp gedigen och solid plattform att stå på. Ett sådant här pris motiverar oss självklart att fortsätta utveckla och förfina vår förvaltningsmodell samt att expandera verksamheten. Vi har nyligen etablerat oss i Norge och till våren kommer en ny spännande produkt, säger Alexander Zetterquist.

Läs mer om Norrons fonder här!

Korta Fakta
Fondbolag:
Norron AB
Fondens namn:
Norron Active

Förvaltningsavgift:

1,50%

Minsta köp:

100 SEK

Minsta månadsspar:

100 SEK

Risknivå:

6/7

Fondens startdatum:

2011-06-01

Handlas:

Dagligen

Årets Sverigefond, för andra året i rad

Ännu ett bevis på Norrons framgångar är att deras aktiefond Norron Active, som förvaltas av Gustaf Sjögren, tilldelas priset Årets Sverigefond. Detta är andra året i rad som fonden tar hem priset och i juryns motivering kan man läsa: ”Två segrar på två år. En kaxig Sverigefond som sticker ut”.

Klicka här för att läsa mer om Norron Active!

Gustaf Sjögren, fondförvaltare Norron Active

Norron Active R
Stäng
Det går inte att visa information för den valda tidsperioden.
Grafen med dagens kursutveckling visas när börsen öppnat.

Se våra andra fonder

Norron Active är en aktivt förvaltad fond med inriktning på svenska aktier, fonden kan också investera i aktier i de övriga nordiska länderna.

Norron Preserve är en fond som med lågt risktagande strävar efter att generera en överavkastning jämfört med en traditionell korträntefond.

Norron Premium är en aktivt förvaltad räntefond som främst investerar i nordiska räntebärande instrument. Norron Target. Fond som med lågt risktagande strävar efter att över tiden leverera en förväntad avkastning på 6-9% per år.

Norron Select är en fond för dig som är beredd att ta mer risk. Norron Select förvaltas med en beräknad risk i intervallet 10-25%, där just variationen i risktagande är ett viktigt inslag.

Läs mer om fonderna på norron.se.

Riskinformation

Faktablad och Informationsbroschyr finns att tillgå på norron.se. En fonds historiska avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på fondandelarna kan både öka och minska till följd av marknadens utveckling och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.