Detta är en annons från Vontobel

 

Vontobels produkter

Hos Vontobel hittar du ett brett utbud av etablerade index (OMX®, DAX®, Euro Stoxx 50® Index, Standard & Poors 500® Index, Hang Seng Index etc.) samt svenska, europeiska, amerikanska och schweiziska aktier som underliggande tillgångar.

Bull & Bear certifikat

Bull & Bear-certifikat X15

Köp/Sälj Värdepapper Idag %
BULL NASD X15 VON2 0,00

Mini Futures & Turbowarranter

Att vinna förtroende är att leverera resultat

Både under lugna och turbulenta tider på börsen vill man kunna  sätta sin tilltro på en tillförlitlig partner med mångårig erfarenhet och expertis. Under lugnare perioder är det viktigt att snabbt och  effektivt kunna omsätta innovativa produktidéer. Vi erbjuder likviditet, transparens och förstklassig service som förutsättning för dina  finansprodukter.

I Schweiz har vi i flera år legat i topp 3 och även på den tyska marknaden hör vi till de tio ledande emittenterna. Flera utmärkelser och priser är ett bevis på den höga kvaliteten på våra  tjänster. De strukturerade produkter som Vontobel erbjuder uppgår numera till mer än 90 000 finansinstrument.

Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Värdet på produkterna kan gå ned såväl som upp och du riskerar att förlora hela det investerade kapitalet. Produktbroschyrer, grundprospekt och slutliga villkor finns på produktportalen.