Detta är en annons från Vontobel

 

Vontobel lanserar nya Trackers

Tracker-certifikat erbjuder enkel och transparent tillgång till ett brett utbud av marknader, sektorer eller trendande industrier genom specifika investeringsstrategier. Alla tracker-certifikat från Vontobel bygger på transparenta och starkt regelbaserade index, vilket gör det möjligt för dig som investerare att handla en diversifierad indexportfölj med endast en transaktion. Detta är mycket attraktivt ur ett kostnadsperspektiv jämfört med att utföra ett stort antal aktietransaktioner, även med hänsyn till relevanta kostnader och ansträngningar för hitta och analyser enskilda aktier. Dessa finansiella instrument möjliggör investeringar i diversifierade kärn-satellitportföljer som hjälper investerare att fokusera på spännande investeringsteman eller långvariga megatrender.

Bitcoin-tracker

Vontobel utökar sitt produktsortiment i Sverige med bitcoin-certifikat! Det första börshandlade open-end bitcoin-trackercertifikatet från Vontobel är tillgängligt för handel på börsen från och med den 16 januari 2018, vilket ger ett intressant alternativ för alla som tror på kryptovalutor men vill inte behöva hantera IT-administrationen och den digitala säkerheten som krävs för att köpa bitcoin direkt. 
 

Läs mer här

Seafood Index-tracker

Laxuppfödningsbranschen har gynnats av det begränsade globala utbudet, som har stagnerat på 0,7-1 miljoner ton per år. Det globala utbudet av odlad lax har ökat femfaldigt sedan 1995 till mer än 2 miljoner ton år 2016, med Norge som den överlägset största bonden. Solactive Nordic Seafood and Fishing Performance Index, beräknat och distribuerat av Solactive AG, följer utvecklingen av en portfölj av skandinaviska aktier längs hela värdekedjan för skaldjursproduktion.

Läs mer här

Vontobels produkter

Hos Vontobel hittar du ett brett utbud av etablerade index (OMX®, DAX®, Euro Stoxx 50® Index, Standard & Poors 500® Index, Hang Seng Index etc.) samt svenska, europeiska, amerikanska och schweiziska aktier som underliggande tillgångar.
Läs mer om Vontobels Bull & Bear

Att vinna förtroende är att leverera resultat

Både under lugna och turbulenta tider på börsen vill man kunna  sätta sin tilltro på en tillförlitlig partner med mångårig erfarenhet och expertis. Under lugnare perioder är det viktigt att snabbt och  effektivt kunna omsätta innovativa produktidéer. Vi erbjuder likviditet, transparens och förstklassig service som förutsättning för dina  finansprodukter.

I Schweiz har vi i flera år legat i topp 3 och även på den tyska marknaden hör vi till de tio ledande emittenterna. Flera utmärkelser och priser är ett bevis på den höga kvaliteten på våra  tjänster. De strukturerade produkter som Vontobel erbjuder uppgår numera till mer än 90 000 finansinstrument.
Läs mer

Intervju med Heiko Geiger

Heiko Geiger, specialist på certifikat hos Vontobel, ger svar på de viktigaste frågorna om Bull & Bear-certifikat. Heiko Geiger är chef för området Public Distribution i Tyskland, Österrike och Norden inom Vontobel Europe. Han har mer än 15 års erfarenhet av finansindustrin och ansvarade tidigare för funktionerna försäljning och marknadsföring inom indexområdet på Deutsche Börse. 
Läs mer och se intervjun

Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Värdet på produkterna kan gå ned såväl som upp och du riskerar att förlora hela det investerade kapitalet. Produktbroschyrer, grundprospekt och slutliga villkor finns på produktportalen.