Samarbetspartners

Partners


Här hittar du våra samarbetspartners, deras kontaktuppgifter och annat bra att veta.
SEB erbjuder ett stort antal Bull & Bear-certifikat och Mini Futures, med speciellt fokus på råvaror och valutor som underliggande. Genom SEB:s produkter får du exponering mot allt från bomull och sojabönor till olja och dollar. Med eller utan hävstång.
 

Kontakt

Telefon: 08-506 232 26
Mejl: sdcertifikat@seb.se
Vontobel, en privat bankgrupp med säte i Schweiz, är en ny emittent av börshandlade produkter på den svenska marknaden. De erbjuder ett omfattande och mångsidigt utbud av Bull & Bear-certifikat åt investerare.
 
 

Kontakt

Telefon: 020-798 835
Mejl: certifikat@vontobel.com
Nordea erbjuder en bred produktportfölj inom börshandlade produkter med allt från lugnare investeringar som Valutabevis, Räntebevis och Fasträntebevis till hävstångsprodukter som Bull & Bear-certifikat.
 

Kontakt

Telefon: 08-407 91 50
 
Handelsbanken erbjuder ett stort utbud av olika investeringar baserade på aktier, räntor, råvaror och valutor, bland andra Spreadcertifikat och Bull & Bear-certifikat. Du väljer om du tror på uppgång eller nedgång samt om du vill ha hävstång eller inte.

Kontakt

Telefon: 020-81 61 61
Mejl: warrants@handelsbanken.se
BNP Paribas, med huvudkontor i Paris, har lokal närvaro i cirka 80 länder världen över. Däribland de nordiska länderna. BNP Paribas har under ett antal år erbjudit börshandlade produkter så som certifikat, mini futures och turbowarranter på den svenska marknaden.

Kontakt

Telefon: 0200-870 900
Mejl: listedproducts.sweden@bnpparibas.com
SG Frequent är en ny kundklubb framtagen av Societe Generale och erbjuds exklusivt för dig som Avanzakund. Handla Societe Generales börshandlade produkter via ditt Avanzakonto och för varje köp eller sälj, belönas du automatiskt med poäng.

Kontakt

Telefon: 020-980 791
Mejl: listedproducts.sweden@sgcib.com
Commerzbank är Tysklands ledande emittent av börshandlade produkter. De har ett komplett produktsortiment som inkluderar Mini Futures, Mini Futures BEST, Bull & Bear-certifikat, Standardwarranter och Turbowarranter.

Kontakt

Telefon: 0200-272 272
Mejl: strukturerade.produkter@commerzbank.com
Telefon: 0200-272 272
Mejl: strukturerade.produkter@
commerzbank.com
Observera att samtliga produkter på denna sida är komplicerade och att dina investerade pengar helt kan gå förlorade vid en felaktig marknadsbedömning. Det är viktigt att du skapar dig en förståelse för hur varje produkt fungerar innan du bestämmer dig för att investera. Observera också att vid en investering i en börshandlad produkt tar du en kreditrisk mot emittenten (den som utfärdar produkten). Det innebär att skulle emittenten hamna på obestånd är det inte säkert att du får tillbaka ditt investerade kapital.