Samarbetspartners

Vill du handla i en rad spännande produkter eller läsa de senaste analyserna? Här kan du göra bådadera. Vi har idag samarbeten med ett antal andra banker som erbjuder sina produkter via oss.

BNP Paribas

BNP Paribas, med huvudkontor i Paris, har lokal närvaro i cirka 80 länder världen över däribland de nordiska länderna. BNP Paribas har under ett antal år erbjudit börshandlade produkter så som certifikat, mini futures och turbowarranter på den svenska marknaden.
Läs mer!

Commerzbank

Commerzbank är Tysklands ledande emittent av börshandlade produkter, med ett komplett produktsortiment som inkluderar Mini Futures, Mini Futures BEST, Bull & Bear-certifikat, Standardwarranter och Turbowarranter.
Läs mer!

Handelsbanken

Handelsbanken erbjuder ett stort utbud av olika investeringar baserade på aktier, räntor, råvaror och valutor, bland andra Spreadcertifikat och Bull & Bear-certifikat. Du väljer om du tror på uppgång eller nedgång samt om du vill ha hävstång eller inte.
Läs mer!

Nordea

Nordea erbjuder idag en bred produktportfölj inom börshandlade produkter med allt från lugnare investeringar som Valutabevis, Räntebevis och Fasträntebevis till hävstångsprodukter som Bull & Bear-certifikat.
Läs mer!

SEB

SEB erbjuder ett stort antal Bull & Bear-certifikat och Mini Futurer, med speciellt fokus på råvaror och valutor som underliggande. Genom SEB's produkter får du exponering med eller utan hävstång mot i allt från bomull och sojabönor till olja och dollar.
Läs mer!

Societe Generale

SG Frequent är en ny kundklubb framtagen av Societe Generale och erbjuds exklusivt för dig som Avanzakund. Handla Societe Generales börshandlade produkter via ditt Avanzakonto och för varje köp eller sälj, belönas du automatiskt med poäng.
Läs mer!

Vontobel

Vontobel, en privat bankgrupp med säte i Schweiz, är en ny emittent av börshandlade produkter på den svenska marknaden och erbjuder ett omfattande och mångsidigt utbud av Bull & Bear-certifikat åt investerare. 
Läs mer

Observera att samtliga produkter på denna sida är komplicerade och att dina investerade pengar helt kan gå förlorade vid en felaktig marknadsbedömning. Det är viktigt att du skapar dig en förståelse för hur varje produkt fungerar innan du bestämmer dig för att investera. Observera också att vid en investering i en börshandlad produkt tar du en kreditrisk mot emittenten (den som utfärdar produkten). Det innebär att skulle emittenten hamna på obestånd är det inte säkert att du får tillbaka ditt investerade kapital.