Företag på plats

Förutom alla spännande talare är över 40 utställare inom bank och finans på plats. Vi har därmed en stor skara av skickliga experter som kommer kunna ge vägledning om hur du ska investera och spara smart under 2016. På våra sidoseminarier som du kan besöka på plats kommer du även få möjlighet till att fördjupa dig ytterligare tillsammans med några av utställarna. Ingen föranmälan krävs.

Presentation av företagen

Huvudsponsorer

Utställare

AMF Fonder

AMF Fonder

Vi har i flera år fått priser för den avkastning vi skapat och vi har en hög snittrating hos Morningstar. Våra låga avgifter gör att ditt sparande växer snabbare.

Alfred Berg

Alfred Berg

Alfred Berg - En modern lokal kapitalförvaltare med anor och ett globalt erbjudande via vår starka ägare BNP Paribas IP.

Allianz

Allianz

Allianz Global Investors erbjuder ett flertal fonder via Avanza Bank. Besök oss på Avanza Forum och låt oss berätta om våra bästa fonder så som Europe Growth, som avkastade över 8 % över index 2015, Emerging Asia som slagit index med 5 % per år sen start, samt vår lågrisk hedgefond som lyckats väldigt bra!

Aviva Investors

Aviva Investors

Titta gärna förbi vår monter på Avanza Forum och hör mer om hur vi på Aviva Investors skapar långsiktig tillväxt och samtidigt skyddar kapitalet i stressade marknader. Välkommen!

Carnegie Asset Management

Carnegie Asset Management

Vi står för genuint aktiv förvaltning. Fokus på globala aktier med globalfonden Carnegie Worldwide i spetsen.

Carnegie Fonder

Carnegie Fonder

Våra fonder är aktivt förvaltade. I grunden finns en tydlig analys och en medveten filosofi där vi investerar i ett begränsat antal attraktivt värderade tillgångar.

Coeli Asset Management

Coeli Asset Management

Coeli Asset Management – ett naturligt val för dig som söker aktiv förvaltning på riktigt.

Columbia Threadneedle Investments

Columbia Threadneedle Investments

Columbia Threadneedle Investments - Vi bedriver aktiv förvaltning i tillgångsslag som aktier, obligationer, råvaror och fastigheter. Vi ses på Avanza Forum den 10 mars!

DNB

DNB

Vi är Norges största bank med spetskompetens inom globala aktier. Vi erbjuder ett varierat utbud av fonder och har ett stort fokus på hållbarhet.

Danske Invest

Danske Invest

Med rötter som går tillbaka till 1928, är Danske Invest idag en av Nordens äldsta och största kapitalförvaltare. Danske Invest kännetecknas av att vara en fondförvaltare med mångårig och prisbelönt kapitalförvaltning inom flertalet fondkategorier. Med lokal kännedom och sunt förnuft i investeringsprocessen tror vi att vi kan skapa goda resultat för våra andelsägare i det korta liksom längre perspektivet.

Didner & Gerge

Didner & Gerge

Vårt mål är att med ett rimligt risktagande, prestera en avkastning som på lång sikt överträffar relevant jämförelseindex.

East Capital

East Capital

East Capital - specialist på tillväxt- och frontiermarknader. Vi står för aktiv förvaltning, lokal närvaro, djupgående analys och långsiktighet.

Enter

Enter

Enter är en fristående och aktiv fondförvaltare specialiserad på svenska aktier och räntor. Vi förvaltar tio fonder varav fem aktiefonder, tre räntefonder och två fonder med både aktie- och ränteinnehav. Vår senast startade fond, Enter Småbolagsfond, har uppmärksammats i media vid ett flertal tillfällen sedan starten 1 september 2015.

FIM

FIM

FIM är en Emerging Markets specialist med rötterna i Finland. Vi erbjuder ett brett urval aktivt förvaltade fonder som säljs i Finland, Sverige och Norge. Vi vill skapa ett tydligt mervärde för dig genom att aktivt ta ställning på marknaden.

Fidelity

Fidelity

Fidelity International är ett privatägt och oberoende bolag som fokuserar renodlat på investeringar. Det är kundernas behov som ligger i centrum för vår verksamhet och vår vision är att alltid kunna leverera innovativa kundlösningar.

Franklin Templeton Investments

Franklin Templeton Investments

Franklin Templeton Investments är en av världens största globala kapitalförvaltare med analytiker på plats i 46 länder världen över.

GAM

GAM

Vi erbjuder traditionella och nya förvatningsformer som skapar mervärde för våra kunders fondportföljer. Ett exempel är vår räntefond som investerar i junior obligationer.

Handelsbanken

Handelsbanken

Kom förbi oss så berättar vi gärna mer om Spreadcertifikat, oljepriset, Selektivfonder och tre helt nya ETFer.

Henderson

Henderson

Henderson Global Investors är ett internationellt investmentbolag, med ett gott rykte och en stolt historia, som går tillbaka till 1934. Vi förvaltar för närvarande €110.6bn och sysselsätter mer än 900 anställda över hela världen (30 september 2015).

IKC Fonder

IKC Fonder

IKC Fonder utvecklar och förvaltar flexibla investeringslösningar som förverkligar drömmar, skapar tillväxt och ger trygghet.

Invesco

Invesco

Invesco är en av världens ledande kapitalförvaltare och är noterad på New York Stock Exchange. Vår drivkraft är att hjälpa investerare världen över att uppnå sina finansiella mål. Invesco grundades 1978 i USA och huvudkontoret ligger i Atlanta.

Lannebo Fonder

Lannebo Fonder

Genom att bedriva äkta aktiv förvaltning blev vi utsedda till Årets Stjärnförvaltarbolag 2015 av Dagens Industri och Morningstar.

Legg Mason

Legg Mason

Legg Mason är idag en av världens största kapitalforvaltare med huvudfokus på amerikanska aktiefonder samt globala flexibla räntefonder.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar Fondförvaltnings filosofi är att en förvaltare inte kan vara bäst på allt och därför har vi inga egna förvaltare. Istället samarbetar vi med externa förvaltare som är experter inom sina områden.

Monyx

Monyx

Monyx vision är att vara det självklara valet inom kapitalförvaltning, förmedlad rådgivning och försäkring.

Nasdaq

Nasdaq

Nasdaq är ett världsledande teknikbolag inom trading, clearing, börsteknologi, noteringsverksamhet, information och börsrelaterade tjänster tvärsöver sex kontinenter.

Nordea Fonder

Nordea Fonder

Låga räntor och osäkra marknader – funderar du på vad du ska spara i just nu? Nordea Stabil har tio år av stabil avkastning.

Nordea Markets

Nordea Markets

Nordea Markets är marknadsledande i Norden och Östersjöområdet. För dig som kund betyder det tillgång till lång erfarenhet och ett brett utbud av investeringsprodukter och placeringar.

Lär dig mer om våra produkter och kom igång med dina investeringar idag.

ODIN fonder

ODIN fonder

ODIN Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig förvaltare. Vi arbetar varje dag för att skapa värde för framtiden - för dig.

Prior Nilsson Fonder

Prior Nilsson Fonder

Vi är ett lite personligare fondbolag som har funnits sedan 2002. Vi arbetar bara med äkta aktiv förvaltning och förvaltar fyra fonder.

RPM

RPM

Avkastning, skydd och diversifiering. När börsen gått som sämst, har vi levererat som bäst. Våra fonder heter Evolving CTA och Galaxy.

SEB

SEB

SEB – Fick nyligen pris som Bästa Fondbolag och Bästa Europafond 2015*! Kom till SEBs monter på Avanza Forum så berättar vi mer om våra fonder.

*Enligt Fondmarknaden.se

SKAGEN Fonder

SKAGEN Fonder

SKAGEN skapar värde genom investeringar i undervärderade, underanalyserade och impopulära företag över hela världen.

SPP Fonder

SPP Fonder

SPP Fonder – enkla, tydliga och hållbara fonder. Delphifonderna – våra riktigt aktivt förvaltade spetsfonder. Hållbarhet genomsyrar allt vi gör.

Schroders

Schroders

Schroders är en oberoende och dedikerad kapitalförvaltare med över 210 års erfarenhet av globala investeringar.

Skandia

Skandia

Skandias fondbolag är ett helägt dotterbolag inom Skandiakoncernen. Vi förvaltar cirka 70 miljarder kr åt våra kunder, i 28 fonder.

Spiltan Fonder

Spiltan Fonder

Spiltan Fonder - Enkelt är effektivt! Våra fonder är väldigt populära bland Avanzas sparare. Vi erbjuder både aktiva aktiefonder, en smart indexfond och billiga räntefonder.

United Bankers

United Bankers

UB Asset Management är en finländsk kapitalförvaltare med kontor i Stockholm och Helsingfors. Vi investerar i REITs, infrastruktur och skog.

Vontobel

Vontobel

Vontobel är en emittent av börshandlade produkter på den svenska marknaden och erbjuder ett omfattande och mångsidigt utbud av bl.a. Certifikat och Mini futures.

Ålandsbanken

Ålandsbanken

Ålandsbankens fonder förvaltas enligt vår filosofi - Värdeskapande i uppgång, Kapitalbevarande i nedgång - och är en aktiv och dynamisk förvaltare. Besök oss gärna i montern så berättar vi mer.

Öhman

Öhman

Som familjeföretag vet vi vikten av att utvecklas. Sedan 1906 har vi utforskat nya möjligheter när det gäller investeringar. Besök Öhmans monter och lär dig mer om teknikdriven tillväxt och småbolag.

Mediapartner

Huvudsponsorer

Arenasponsorer

Samarbetspartner