1. Helt utan fasta avgifter

  Den nya tidens Private Banking har givetvis inga traditionella avgifter. Vi erbjuder en modern Private Banking tjänst som ger våra kunder allt de behöver i form av produkter, tjänster och service, men helt utan fasta avgifter. Hos oss betalar du bara för de tjänster som du använder, och för den aktiva handel som du gör. Vår uppgift är att ge dig verktyg, stöd och inspiration för att du självständigt ska kunna fatta så bra beslut som möjligt.

 2. Lågt courtage

  Högt courtage kan snabbt äta upp en god investering. Hos oss betalar du aldrig mer än 0,055% i rörligt courtage på den nordiska marknaden. Via vår sajt kan du även handla med kanadensiska och amerikanska värdepapper till lågt courtage. Övriga marknader når du via vårt mäklarbord på ditt VIP-nummer.

 3. Personlig service & support

  Private Banking är en personlig tjänst. Utöver våra mycket attraktiva courtage- och räntevillkor, får du som Private Banking kund även inbjudningar till spännande, lärorika event och seminarier, samt specialiserad kundsupport och mäkleri som snabbt och effektivt hjälper dig med alla dina ärenden.

 4. Marknadens bästa lån

  Superlånet är en värdepapperskredit med mycket låg ränta. Principen för lånet är enkel. Istället för att du t ex använder din bostad som säkerhet, lånar du på dina värdepapper. Den effektiva räntan är 1,75 % för förmånsnivå Platina* och du har varken någon bindningstid eller uppläggningsavgifter. Vi har valt ut ett antal aktier som gäller som säkerhet, plus vår helt avgiftsfria fond Avanza Zero. För att få Superlånsräntan behöver du ha minst tre av de utvalda aktierna eller Avanza Zero och får belåna 35 % av deras värde. Om du inte uppfyller villkoren så övergår din värdepapperskredit till den vanliga utlåningsräntan*. Klicka här för att se ett räkneexempel!

  *Se avanza.se/prislista för räntor för alla förmånsnivåer

  Lånebelopp Ränta (Platina) Effektiv årsränta
  100 000 kr 1,74 % 1,75 %
  Årlig räntekostnad 1 750 kr

  Exemplet ovan avser ett lånebelopp på 100 000 kr med en återbetalningstid på 1 år. Med en rörlig årsränta på 1,74% blir den effektiva årsräntan 1,75%. Hos Avanza tar vi inte betalt för någon uppläggningsavgift och årsavgift. Totalt belopp att återbetala blir 101 750 kr under förutsättning att räntan förblir oförändrad under perioden.

  Får vi presentera Sveriges billigaste bolån – Superbolånet 0,99%* effektiv ränta. Det enda som krävs för att få lånet är att man redan är, eller blir, Private Banking kund. Du kan låna upp till 50% av marknadsvärdet på din fastighet eller bostadsrätt. Lånet har en unik flexmöjlighet som gör att du inom din beviljade kredit kan sätta in och ta ut pengar när du vill, utan en ny ansökan och kreditprövning. Maxtaket för flex är 1 miljon. Vi har också ett tak på hur mycket vi ska låna ut. Det gör att vi har ett begränsat antal lån, och kommer därför att behandla ansökningarna efterhand som de kommer in. Med andra ord gäller den gamla principen: Först till kvarn...

  * Effektiv ränta med 3 mån bindningstid per den 2014-10-29.

 5. Rekordstort utbud av värdepapper

  Hos oss hittar du över 1200 fonder från både storbanker och nischade småbolag. Alla till samma låga pris som hos de olika aktörerna själva.

 6. Oberoende skatterådgivning & förvaltning

  Som Private Banking-kund har du ett team av specialister som står till ditt förfogande. Du avgör själv hur ofta - eller sällan - du väljer att utnyttja deras expertis. Tack vare vårt samarbete med en av världens största organisationer för rådgivning och revision, BDO, erbjuds du ett brett utbud inom skatterådgivning. Genom dem kan du även få tillgång till företagsservice, revision och viktiga utlandskontakter inom skattefrågor och skatteupplägg.

  Family Office är ännu personligare. Här kan du få din privatekonomi skräddarsydd och helt anpassad för dina behov och målsättningar. Önskar du förvaltning, råd eller planering, erbjuds en rad olika tjänster med vår vanliga filosofi - alltid oberoende och med full insyn i utbud och prissättning. Tjänsten erbjuds i samarbete med externa förvaltare – fristående och oberoende bolag som är specialiserade på kapitalförvaltning för kunder med höga krav. Det enda som behövs är att du har minst tio miljoner i samlat sparande.

 7. Oberoende stöd, inspiration & information

  Kunskap är pengar. Som kund hos oss har du full tillgång till oberoende beslutstöd i form av analyser, artiklar och intervjuer med ledande befattningshavare. Därutöver får du kostnadsfria morgonrapporter, nyhetsbrev, tillgång till vårt nätverk av externa tjänster och deras investeringsråd. Vårt mål är att på ditt initiativ hålla dig så välinformerad, uppdaterad och så insatt som just du vill vara. Informationen är aldrig långt bort och därmed slipper du att oroa dig i onödan. På våra Private Banking-träffar kan du både lyssna och ställa frågor till marknadens vassaste experter. Ibland handlar det om att lära känna en samarbetspartner, andra gånger är träffarna nischade mot en viss marknad eller en viss typ av sparande.

Kontakta mig för ett Private Banking möte

Tack! Vi kommer att kontakta dig så snart vi kan.

Fyll i dina uppgifter ovan så hör vi av oss så fort vi kan.
Eller ring oss direkt på 08-562 257 57.

Så enkelt blir du Private Banking kund

För att bli Private Banking kund, och få alla de förmåner som det innebär, behöver du ha minst 3 miljoner kronor i samlat kapital hos oss. I begreppet samlat kapital innefattas tjänstepension, hela familjens tillgångar samt eventuellt företag. Krångligare än så är det inte. Självklart får hela din familj, och eventuella bolag som du äger, samma förmånliga villkor.

Läs mer om vår Private Banking här

Räkneexempel på vårt bolån

Du kan låna mellan 1 - 10 msek med din villa eller bostadsrätt som säkerhet.

Lånebelopp 2 000 000 kr
Ränta 0,99%*
Effektiv årsränta 0,99%
Räntekostnad per månad 1 650 kr
Amortering per månad 5 556 kr**
Återbetalningstid 30 år
Uppläggningsavgift 0 kr
Årsavgift 0 kr

Totalt belopp att återbetala: 2 296 471 kr varav 296 471 kr i ränta.***

Räkneexemplet förutsätter att räntan är oförändrad under tiden. I exemplet är inga skatteavdrag medräknade.

* Räntesats för lån med en maximal belåningsgrad på 50% per 2014-10-29.
** Beräknad på en rak amortering med 30 års löptid. Amortering vid belåningsgrad 50 % är valfritt, amorteringskrav införs om belåningsgraden överstiger 75 %.
*** Under förutsättning att räntan under denna period är oförändrad. Inga skatteavdrag har medräknats i exemplet.