Strax klar!

Scanna QR-koden med din app

Vi har nu skapat din nyckel och du kan hämta din första engångskod i din app. Det enda du behöver göra är att klicka på "Hämta engångskod". Då kommer appen att öppnas och visa din engångskod. Kopiera koden och skriv in den här nedan. Sedan är du aktiverad och klar.
Vi har nu skapat din nyckel och du kan hämta din första engångskod i din app. Det enda du behöver göra är att öppna den valda appen och scanna QR-koden. När du scannat koden med din app kommer du få din första engångskod och den ska du fylla i här nedanför. Sen är du aktiverad och klar.
Lugn, det är bara vid denna aktiveringen som du behöver scanna en QR-kod. Nästa gång du loggar in behöver du bara öppna den nya appen för att få din engångskod.
Hämta engångskod

Scanna QR-kod

Du kan också hämta engångskoden genom att öppna appen och scanna QR-koden.

Kopiera nyckeln och lägg in manuellt:

{{secretKey}}

Fyll i engångskoden från appen

Fyll i den sexsiffriga engångskoden som visas i appen. Det lättaste sättet är att kopiera koden och sedan klistra in den i rutan för engångskod här nedan.
Felaktig engångskod, försök igen.
Tyvärr går det inte att aktivera just nu. Vänligen försök snart igen.

Din aktivering är klar!

Nu är din aktivering klar men du kan behöva logga in på nytt när du lämnar denna sidan. När du loggar in framöver behöver du bara ange ditt användarnamn, lösenord och engångskoden som du får i din app.

Du har loggats ut. Logga in igen för att börja om och fortsätta med aktiveringen av tvåfaktorsinloggning.